• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Svinjogojstvo

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
879
Svaka cast ako po toj cijeni uspijes prodati.
Ja osobno ga ne bi toliko platil. Radje onda pajutu po 2 e, i manje

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,536
Kod nas su 4-4,5 , tako sam i ja prodao. Za dva eura ga ne bude nitko papao jer se podcjenjivati ne dam. A mislim da i bilo kome u okolici da netko dođe s takvom ponudom da bi brzo poljubio vrata, em svinja nema a tko bude htio kupiti bude platio. Baš me zanima da li se i za 5 dana na moru može biti za badavo, tamo nitko ne pita koliko košta a seljaka se guzi kud se stigne. Normalno da tko ima dvije tri svinje ne može ga industrijski uzgojiti ni po cijenama u dućanima zato molim brz usporedbe cijena u dućanu i kod seljaka.

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
879
Ja za prodati, hvala Bogu, nemam. Nadam se da nikad vise necu ni imati. Imam 3 svinje po 200 kg i nema tih penez za koje bih ih prodal. Samo sam prenio kaj sam cuo u selu po kojoj cijeni se prodaje ovih 10 svinja u selu. I prenio sam svoje misljenje o cijeni.

Luka93

Aktivni član
Tu od
14 Lip 2020
Poruka
142
Nije prepuno ako se bez problema proda. Govorim za svoje područje di nema baš ni svinja a ni žitarica.

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
677
Bok, zanima me koja je potrebna veličina boksa u kojem bi se hranila 3 prasca od 30 do 200kg i koja je potrebna visina ograde ?

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,034
Imao sam u 2.5x4.4m 5 komada po 150kg..
Na metar visine su se znali sa prednjim nogama osloniti,pa sam još prečku jednu postavio da ne ispadne van.
Smatram da više prostora omogućuje da svaki pajcek ima svoj mir,pa manje gnjave jedan drugoga.

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,381
Dal se itko susreo sa situacijom, dakle odojci 25-40 kg, na nijednom voda nije bila dobra, 9 komada, ništa nije spadalo s njih, voda isprobana svakakva, čisti odojci ..
Jel moguće da je do pasmine?

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,408
Jesmo mi jednom, isto mislili da je do vode, ali isto kako je bilo više komada bez obzira na vodu svi su teško išli.

Najnoviji postovi

Na vrh