trgovina Gašpar u Pušćanskoj dubravi....bar sam ja tam kupil bilo je po 12 kn komad prije 2 godine...nazalost nemam broj
E hvala na odg imam ja i broj od njega a i blizu mi je pa nije problem.
Nego taj lager je iz dva komada predpostavljam,znači oba su 12kn il jedna polovica il je zapravo iz komada lager
taman kolko sam spustio čovjeku cijenu 200kn za to kupim sad nove ležajeve i sve fino složim da bude spremno za najesen
Stavit ču naravno nove mazalice i sve kaj još uvidim da treba i onda bojanje
Evo i slike tanjurače
Bile su dosta lose a da su puknute nismo vidli dok nisam dosel po njih i evo cuda spustili smo cjenu za 500kn i kostale su 3000kn,malo puno al nisam mogel nac s tak dobrim tanjurima ispod 3000kn.
Sad su super i rade ko lude....
Neznam kak su tu pukle,kugle su bile dosta potrosene i dal mi je taj covjek dvije dobre kugle i 5 strugaca i jos neke komade.
puno si platio, ja sam uzeo oltovu 24 diska, svi nazubljeni, za 2000 kn, diskovi 90%, sam jedan ležaj nije valjao
Svaka čast kolega,ima da bude kako nova............:icon_pray:y):y):
Prestisni si i tanjure odmah,,i stavi nove ležajeve,več kad si sve iša renovirat....
E to se zove delo....:icon_super::icon_super:.
Još da vidimo sklopljenu,,,,jer sam i ja svoju obnvalja,samo šta je moja u crveno crnoj konbinaciji,,,..
Nisam stavlja ležajeve u ulje,,ali nije loše,..nod):
Moja je ovako ispala.....
ljepo izgleda ta kombinacija isto, samo ti si svojoj vjerojatno i baterije raskapao, iako ni to nije problem, matica van i sve se rasipa samo, zato su leskovačke zakon, cijelu tanjuraču raskopaš za sat vremena heheh