trgovina Gašpar u Pušćanskoj dubravi....bar sam ja tam kupil bilo je po 12 kn komad prije 2 godine...nazalost nemam broj
E hvala na odg imam ja i broj od njega a i blizu mi je pa nije problem.
Nego taj lager je iz dva komada predpostavljam,znači oba su 12kn il jedna polovica il je zapravo iz komada lager![]()
taman kolko sam spustio čovjeku cijenu 200kn za to kupim sad nove ležajeve i sve fino složim da bude spremno za najesen
Stavit ču naravno nove mazalice i sve kaj još uvidim da treba i onda bojanje
Evo i slike tanjurače
Bile su dosta lose a da su puknute nismo vidli dok nisam dosel po njih i evo cuda spustili smo cjenu za 500kn i kostale su 3000kn,malo puno al nisam mogel nac s tak dobrim tanjurima ispod 3000kn.
Sad su super i rade ko lude....
Neznam kak su tu pukle,kugle su bile dosta potrosene i dal mi je taj covjek dvije dobre kugle i 5 strugaca i jos neke komade.
puno si platio, ja sam uzeo oltovu 24 diska, svi nazubljeni, za 2000 kn, diskovi 90%, sam jedan ležaj nije valjao
Svaka čast kolega,ima da bude kako nova............:icon_pray:y):
y):
Prestisni si i tanjure odmah,,i stavi nove ležajeve,več kad si sve iša renovirat....
E to se zove delo....:icon_super::icon_super:.
Još da vidimo sklopljenu,,,,jer sam i ja svoju obnvalja,samo šta je moja u crveno crnoj konbinaciji,,,..
Nisam stavlja ležajeve u ulje,,ali nije loše,..nod):
Moja je ovako ispala.....
![]()
ljepo izgleda ta kombinacija isto, samo ti si svojoj vjerojatno i baterije raskapao, iako ni to nije problem, matica van i sve se rasipa samo, zato su leskovačke zakon, cijelu tanjuraču raskopaš za sat vremena heheh