možda povući da ali iz brdske šume izvesti 7 m to je umjeće pogotovo u prorijedi kad je prije nas prošao lkt ili nedaj bože ekipaža
malo danasnje akcije..
Radio jedan majstor tu kod mene.tko je radio vitlo?
mataz
masinerija za desetku,kako sluzi 540,kod mene kum ima 542 hiljade i hiljade sati u sumi i radi dan danas ko doxa, nekako su ti premalene ove gume u 577,jel ova prikolica napravljena od nekog kamiona od njegove sasije,koliko je drva na njoj
Neznam koliko para je bio znam samo da su nešto kompezovali, šta i kako nisam ih pitao.Vidi se da se kuži, koliko novčića?
mataz
bogme dobar poso radite sa njima,kako te sluzi utovarivac na 577 jel to njegov orginal ili je od nekog drugo,nekako mi se cini slabo,ipak je to traktor od 3 tone
evo i 577 i mtz-52 i 540 stime mi radimo..
Uploaded with ImageShack.us
od čega je napravljena ova prikolica,odnosno od kojeg vozila.sviđa mi se i volio bi imati takvo nešto!usput jel ima kiper,čini mi se da ne??ja bi sa kiperom
evo i 577 i mtz-52 i 540 stime mi radimo..
od čega je napravljena ova prikolica,odnosno od kojeg vozila.sviđa mi se i volio bi imati takvo nešto!usput jel ima kiper,čini mi se da ne??ja bi sa kiperom
to ti je od kamiona.nekog starog mercedesa.60 godište.mi smo ga kupili od neke udruge branitelja..bio je ispravan i sve.sam niko od nas nije imo položeno za njega..a i trošio je puno.pa smo prikolicu napravili.na nju stane oko 12 metara i više.nema kiper.mi smo htjeli napravit kiper na njoj i nabavili smo sve cilindar i sve,al odustali smo radit ce mo manju prikolicu s kipom.mi smo prezadovoljni prikolicom.
to ti je od kamiona.nekog starog mercedesa.60 godište.mi smo ga kupili od neke udruge branitelja..bio je ispravan i sve.sam niko od nas nije imo položeno za njega..a i trošio je puno.pa smo prikolicu napravili.na nju stane oko 12 metara i više.nema kiper.mi smo htjeli napravit kiper na njoj i nabavili smo sve cilindar i sve,al odustali smo radit ce mo manju prikolicu s kipom.mi smo prezadovoljni prikolicom.
sve ok samo je visoko za tovariti,i naravno samo sa lagera po trasi s njom
sve ok samo je visoko za tovariti,i naravno samo sa lagera po trasi s njom
bome da je visoka za tovarit....al sad ce mo radit kad bude ljepše vrjeme pod novi i onda ce mo ju spustit mal...i da kad idemo po rupama i tim lošim putevima dobro se pokazala neljulja se previše i dobra je za transport..