V
Vjerni983
Guest
Si siguran da je jela tolko teška?? Hm neznam baš...:scratch:scratch
Jela 1100kg :shock:
NIKAKO!!!
Jela,bor,smreka znači "meka"drva max. do nekih 600kg/m3
Djevojka :rolfer::rolfer:a lijepo je to...ti i djevojka sami u sumi...hehehe...))) a dobro si ti to srusio,istrao, cjepao,,,vidim komentar da bi volio da bude profita,pa naravno da ce biti ljudi ce se uvijek morat grijat, jos ako mozes prodati dobrom kupcu a to su najvise stariji ljudi s stranom mirovinom ili svecenici...sve u svemu sjeci kad ima sume samo nemoj pretjerati odnosno sjeci koliko nemos prodat, nego uvijek pomalo...) Svaka cast i masine su ti jeb,,, napravi ili nabavi lance na toga ursusa dobit ces 50 % vise vucne moci jer vidim da ti gume nisu dobre...
Znam da član rudamaca ima "uradi sam lance" videl sam ih u garaži
Pa možda može riječ dva napisati o tome.
Samo su djelomično uradi sam ,to je prerada .Originali su bili namjenjeni nekakvom industrijskom traktoru, sa daleko širim gumama ,stigli sa otpada- probrani iz hrpe ,pa su različite konstrukcije .
Iako su bili poprilično oderani, još se dobro drže kod vuče ralice po zimi.
Radil sam jedne šogoru za istu namjenu, od lanca na metre iz dučana, i ti su se jadnu sezonu izlizali gotovo do kraja, na puno kračoj relaciji .
Za šumu bi mogli potrajati, ali na asfaltu nestaju .
Ono kaj neznaš, je da su ti moji bili nabavljeni za TVOJ traktor
samo stavi komad lanca oko gume i felge i vozi ,ja imam nove lance doma nikad nisu bili na traktoru uvik je isal tako sa losiji guma.jel to moze bit bilo kakav lanac i kako se to stavi na kotac ako ima netko kakvu sliku pozz