S FIREFOX-om sve dela uredno.
Ne, ne dela ni s FF-om niti s IE 8, a bome niti s Operom.
S FIREFOX-om sve dela uredno.
svaka cast za masine . interesuje me lkt-i od cega nose diferencijale cuo sak da su od rabe na njemu dali je to istina :scratcheee mrki prijatelju, hvala ti na pomoci ..nisam ja znao za imageshack pa odsad cu preko njega. hvala.
da, matrix, sve su moji strojevi. a cuj, nije ih zgodno odrzavati, 2 LKT-a u sumi, ponekad i 577.treba svega. uskoro mi stize i treci lkt 81 turbas, pa cim dodje stavljam vam slike! .
hehehe, ma vidim da ti je najdraza slikica od 42-ce mrki. ovo je bilo po jako dubokom snijegu, i mogu se pohvalit da je izasla, s lancima naravno, kuda je jako neprohodno i za vece traktore. ne bih je mijenjao ni za sta
hvala i pozdrav!
često u oglasima na hrvatskim televizijama vidim da se prodaju drva ''paprikaš''
kakva su to drva ? isječena , iscijepana , mješavina ili .............
iz nekog švedskog oglasnika
22 000 kruna
Stari moj to ti je za voziti trupce dulje od prikolice, a ne za metricustari moj kakva je to skalamerija?? kak su kotači tak daleko odostraga na prikolici???:scratch
stari moj kakva je to skalamerija?? kak su kotači tak daleko odostraga na prikolici???:scratch
533 nije sigurno čim je auspuh sa desne strane, a onda nije ni 558, pa bi ja rekel da je to neki mf :scratchŠta je to, kak to funkcionira, jel ovo imt 533 ?
imam ja takvu prikolicu koju sam napravio , nemožeš zamisliti koliko je dobar ovaj sistem ogibljenjaŠta je to, kak to funkcionira, jel ovo imt 533 ?
533 nije sigurno čim je auspuh sa desne strane, a onda nije ni 558, pa bi ja rekel da je to neki mf :scratch