• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tegljenje drveta iz sume

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Mrki, ipak si prebacil slike na Imageshack...

Bosilje

Član
Tu od
4 Stu 2009
Poruka
90
eee mrki prijatelju, hvala ti na pomoci :)..nisam ja znao za imageshack pa odsad cu preko njega. hvala. :)
da, matrix, sve su moji strojevi. a cuj, nije ih zgodno odrzavati, 2 LKT-a u sumi, ponekad i 577.treba svega. uskoro mi stize i treci lkt 81 turbas, pa cim dodje stavljam vam slike! :).
hehehe, ma vidim da ti je najdraza slikica od 42-ce mrki. ovo je bilo po jako dubokom snijegu, i mogu se pohvalit da je izasla, s lancima naravno, kuda je jako neprohodno i za vece traktore. ne bih je mijenjao ni za sta :)
hvala i pozdrav!

V

vinko

Guest
2mcy4n6.jpg

iz nekog švedskog oglasnika
22 000 kruna

G

galki1

Guest
eee mrki prijatelju, hvala ti na pomoci :)..nisam ja znao za imageshack pa odsad cu preko njega. hvala. :)
da, matrix, sve su moji strojevi. a cuj, nije ih zgodno odrzavati, 2 LKT-a u sumi, ponekad i 577.treba svega. uskoro mi stize i treci lkt 81 turbas, pa cim dodje stavljam vam slike! :).
hehehe, ma vidim da ti je najdraza slikica od 42-ce mrki. ovo je bilo po jako dubokom snijegu, i mogu se pohvalit da je izasla, s lancima naravno, kuda je jako neprohodno i za vece traktore. ne bih je mijenjao ni za sta :)
hvala i pozdrav!
svaka cast za masine . interesuje me lkt-i od cega nose diferencijale cuo sak da su od rabe na njemu dali je to istina :scratch

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
često u oglasima na hrvatskim televizijama vidim da se prodaju drva ''paprikaš''
kakva su to drva ? isječena , iscijepana , mješavina ili .............

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
često u oglasima na hrvatskim televizijama vidim da se prodaju drva ''paprikaš''
kakva su to drva ? isječena , iscijepana , mješavina ili .............

To su ti sitni pilanski otpadci; okrajci, letve...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
stari moj kakva je to skalamerija?? kak su kotači tak daleko odostraga na prikolici???:scratch
Stari moj to ti je za voziti trupce dulje od prikolice, a ne za metricu ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Šta je to, kak to funkcionira, jel ovo imt 533 ?
533 nije sigurno čim je auspuh sa desne strane, a onda nije ni 558, pa bi ja rekel da je to neki mf :scratch

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
Šta je to, kak to funkcionira, jel ovo imt 533 ?
imam ja takvu prikolicu koju sam napravio , nemožeš zamisliti koliko je dobar ovaj sistem ogibljenja

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
533 nije sigurno čim je auspuh sa desne strane, a onda nije ni 558, pa bi ja rekel da je to neki mf :scratch

Ja mislm da je ipak imt samo sa tamićevim motorom oni imaju auspuh s desa, ispravi ak griješim

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
I ja mislim da je to neki MF.
Skroz sumjam da su šveđanini čuli za IMT a kamoli da za tamiča i njegov motor...!

@savoris
Slažem se stim da je to odlično rješenje osovine kad su u pitanju duple osovine na prikolici koja ide "van ceste" to je takozvana "boogi osovina" i sve bolje šumske prikolice
imaju tave osovine!

Najnoviji postovi

Na vrh