• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tegljenje drveta iz sume

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
matrix123456 kaže:
hvala na slikama
dobro si to napravio a moze fergo dici an toj duzini kladu od 200kg a da ga ne razdize a ako je nesto teze samo skratis i onda mozes citav balvan dici,nego kako ti klijesta zakacavju za trupac jel treba dosta cimanja ili ide lako
sanja ne sanjaj snove od toga se ne živi.

Klješta su ok, ja sam imo preoštra i pizdarija ih za otkvačit, a mislio neće držat zbog malog kraka škara.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
petar kaže:
matrix123456 kaže:
hvala na slikama
dobro si to napravio a moze fergo dici an toj duzini kladu od 200kg a da ga ne razdize a ako je nesto teze samo skratis i onda mozes citav balvan dici,nego kako ti klijesta zakacavju za trupac jel treba dosta cimanja ili ide lako
sanja ne sanjaj snove od toga se ne živi.

Klješta su ok, ja sam imo preoštra i pizdarija ih za otkvačit, a mislio neće držat zbog malog kraka škara.

eto sad se razocarah u fergusona :blackeye

bega533

Novi član
Tu od
16 Velj 2010
Poruka
13
Evo sta dize bez razdizanja na petom "podeoku" ;) , ili ti na pola kraka.

Uploaded with ImageShack.us

Jednom smo digli hrastov trupac 4m , 0.8 kubika na strugaru, ali uz dobrovoljca na haubi.
I nisam ja pravio dizalicu, to je kupljeno ima vise od deset godina, ali zato onu strugaru na prvoj slici jesam ;), i pokretna je... i od toga se ne zivi, samo prezivljava....

Bosilje

Član
Tu od
4 Stu 2009
Poruka
90
Dobri ste dobri, posebice su me "odusevile" slike prevrcana lkt-a---super je da netko nije stradao...sad cu koji dan i ja nabacit koju slikicu..pozzz

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
evo akcije od pre neki dan , ovo rus tovari kao od šale , dužina i preko 5m
utovarano sa čakljom koja se vidi na slici da je na traktoru
ustvari to je onaj nosač bušilice samo što ima svostruku primjenu

abcd0016z.jpg

abcd0014v.jpg

abcd0015s.jpg

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
nek' pije koliko mu volja :drinkers: bitno je da sam ja zadovoljan :D

koliko god da troši nije bitno kada nabaca ovo na prikolicu za 10-15 minuta , a mnogo mi lakše nositi ovu čaklju nego viljuškar , naravno viljuškar koristim kada su u pitanju teži trupci

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
Ja to vidim orahe?
Koliko je to kubika???
Bit če love......

šipak orah , lipa-topola
nemam pojma koliko je kubika , znat ću kada odem po dasku
šipak lova , odvezao da se meni izreže

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Za što je dobra topola, jel ide crv u nju? Imam je puno a ne znam što s njom

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
ja je koristim za krovnih konstrukcija pomoćnih objekata i slično , za crva neznam

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ide crv, no veći ti je problem kaj se to drvojako frče.

Bosilje

Član
Tu od
4 Stu 2009
Poruka
90
evo jos malo slikica mojih strojceka :)

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

nadam se da vam se vidjaju..pisite komentare.. pozdrav! :)

Bosilje

Član
Tu od
4 Stu 2009
Poruka
90
neznam zasto mi ne uspjeva. ako vas zanima, ima na mojemu profilu slika, nadam se da barem te mozete vidit :) pozdrav

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
auuuu bosilje sto ti imas masincina,koje su od njh tvoje,ako su sve onda ti svak cast vlja sve to odrzavati

Najnoviji postovi

Na vrh