vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
taj te dobro zgrijel sada ali te bude zgrijal i po zimi
meni je ostala od dede ova 038 al nevolim s njom delat jednostavno teška i ubije ruke,rađe ju prodam dobre novce mi sused daje ja još tolko dam i imam novu neku mrcinu kad zatreba da imam,išlo je i sa 029 al ipak je ovo malo njoj previše za takve treba dobar stroj.savoris kaže:a morat cu i ja nabaviti nesto za macane , imam husku 268 ali je prilicno razdrndana i trebala bi joj zamjena
nenad393 kaže:ako se ozbiljnije baviš šumom treba imati veliku pilu za rušenje i rezanje debelih i obavezno neku manju za kresanje i lakša drva jer će ti dopizditi kresanje sa velikom,650 je dobar izbor dal znaš kolka je cijena od nje,ja bi se isto ponovio jer je prošlo vrijeme od 056
muhaničar šta vi radite sa agacijom jel ložite s njom ili nešto drugo,mi je koristimo za stupove za ograđivanje...
nenad393 kaže:ako se ozbiljnije baviš šumom treba imati veliku pilu za rušenje i rezanje debelih i obavezno neku manju za kresanje i lakša drva jer će ti dopizditi kresanje sa velikom,650 je dobar izbor dal znaš kolka je cijena od nje,ja bi se isto ponovio jer je prošlo vrijeme od 056