Da se samo nadovežem....kod nas po selima isto imamo organizirani tehnički pregled u proljeće i jesen, traktori moraju imati sva stakla, trokut ako im je največa brzina ispod 40 kmh, jer onda spadaju u spora vozila, znači sve po pravilu, slika se naravno i provjeravaju se žmigavci, stop svijetlo i pozicijsko svijetlo, sve mora biti tip top....
Što se pak tiče prikolica i ostalih transportnih naprava, sve što je novo i ima na sebi broj šasije se može , a i s jedne strane se mora (niste mogli ostvariti povrat kapitalnih ulaganja na recimo prikolice ili cisterne ako nisu registrirane, odnosno ako nema na zahtjevu broj registracijeske pločice) registrirati, a sve ovo ostalo (homemade prikolice, prikolice za šumu, prikolice za sijeno i gnoj, cisterne i slično) po meni i mojem mišljenju MORAJU imati na sebi potpuno ispravnu signalizaciju da bi mogle u promet, jer zaboli mene za nečiju registraciju na prikolici ako ta prikolice nije tehnički ispravna pa dok se kod skretanja neko zaleti u nekog, onda je kasno....eto mojih par riječi!