• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TEHNOSTROJ prikolice

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,478
Potpuno se slažem s tobom kaj se tiče tehničkog. Ja traktor ne koristim ni 20 vur godišnje,ali mora biti po ps-u. Prvenstveno radi moje i tuđe sigurnosti. Ovo sam samo napisal da se dela,a nebi se smelo.
Slažem se i ja, ali kad prestanu tak delati onda smo najebali do kraja. I ovih par malih kaj bi se htelo zdravo hraniti i nekaj svojim rukama proizvesti more prikolicu parkirati, a na nju traktor deti.

Ma to nemrem ni ja podnesti ali moram jer imam ferca na gruntu :ROFLMAO:
Ispod njega je masno i kad u njemu nema goriva, maziva ni rashladne tekučine :p
To je jednostavno tak i kad se od nekud s posla vratiš, a pod njim nema masne fleke odmah idi gledaj gde fali pa ne curi.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
647
Ekipo, ako netko treba za prikolicu..
Bile na tehnostrojki 3 T
Poklanjam ( dobre su još gume ) 2 gume+ 1 felga...
Znači, NE prodajem, poklanjam . Višak su mi ...
1000016669.jpg

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,263
Popigaju ti lim po profilu koji im doneseš.
Meni su pigali lim debljine 2 mm. Doneseš im nacrt, dimenzije profila, d x š x visina stranice, oni ti izračunaju koliko košta i to je to.
Koliko košta taj sport?
Ja bih isto radio nove stranice na svojoj 2.5 t

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
810
A moram pogledat, neznam točno, kad sam uzimao i materijal i piganje zajedno, pa boju i farbanje posebno, ručnu parkirnu i na kraju atest....

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
810
Sve to skupa sa nadogradnjom stranica oko 5000 eur...Navečer ti mogu posebno napisati koliko je pojedinačno šta koštalo...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,860
Možda sam već pisao!
Kolega je na prikolici imao drvene stranice koje su strunule i trebao je nove. Naručio je lim kao onaj desni na slici, a zavario, više "točkasto" kao na slici.
IMG_20250609_180745.jpg

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
810
Za koju prikolicu, koje dimenzije?
Tehnostroj etk 410, već je imala stranice visine 1 m, ja sam još nadogradio 30 cm. Struja, pjeskarenje , farbanje, nova parkirna kočnica i novi jači cilindar 7 tona, cca 5000 eur...
Imam za prodat njezin original cilindar ako neko treba....

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
810
Možda sam već pisao!
Kolega je na prikolici imao drvene stranice koje su strunule i trebao je nove. Naručio je lim kao onaj desni na slici, a zavario, više "točkasto" kao na slici.
View attachment 82371
Puno je jača stranica kad se ispiga u originalni profil, debljine lima recimo 2 mm.

Najnoviji postovi

Na vrh