• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TEHNOSTROJ prikolice

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,978
Ima netko felge i gume 17. 5 cola na jednoosovinki? Kak zo izgleda? Jesu bolje od 11.5 80 15, općenito, polje, cesta?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,952
Za cestu jesu bolje, za polje su generalno preuske i loše bočno drže na kosinama.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,978
Onda bolje ostati na 11.5 80 15 ili da tražim nešta drugo? Za sad je puno više na zemlji nego na cesti.

mili90

Novi član
Tu od
25 Lis 2023
Poruka
8
Poz, nosač od kiper cilindra u koji ide kugla mi je zavaren pa me zanima jel moguce izvaditi cilindar iz tog nosača ja ne uspjevam nikako isčupati ili je to tako uprešano da nemože van?

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,388
Došlo vrijeme da se obnove stranice na tehnostrojki.
Trenutno su drvene sa metalnim okvirima pa bih htio da ih vratim u izvorno stanje.
Takve stranice su lakše za manevriranje a i prikolica izgleda ljepše.

Stranice su izrađene od 24mm brodskog poda koji ima falc i feder te se daske kopčaju jedna u drugu.
Problem je što brodski pod te debljine ima samo Drvona i to bi me koštalo oko 150 eura .
Svi ostali imaju 19 mm debljinu brodskog poda a to se bojim staviti da ne bude preslabo.
Plus tome trebam dati spigati i U profile 30x25x30 za okvir stranica jer su se originalni zdošli.
Za to će trebati još parsto eurića.

Da li netko zna, ima li još negdje brodskog poda ali povoljnije od Drvone jer oni ne prodaju po kvadratu nego po buntevima?

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,388
Blažujke su jako teške u odnosu na daske, a i cijena im nije jeftina

Htio bih da to bude kak je nekad bilo.... nije pimpek, pa postoji šansa da bude ;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,091
Cijena ne može biti jeftina. Može biti visoka, niska ili taman. Roba je jeftina ili skupa.
Zbog čega ne staviš daske colerice? Malo ih pređeš brusilicom, napraviš utore i u njih staviš federe.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,388
Je, lijeska, u pravu si za cijenu. I mene srdi kad tak pisu po novinama nasa polupismena djeca i kolege.
Ne znam kak mi je to pobeglo...valjda od prevec citanja gluposti tipa.toga i sipanja ulja.
Od cega bi napravil federe? Rezati tanke.lajsne i ugurati nutra? Treba ih obavezno polijepiti da se ne klimaju i razj...u.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,091
Može za feder npr. i šperploča. Sa pilom (malo bolje razvođenom ili ju podmečeš papirom da više lovi) napraviš utor širine šperploče. Ako hočeš da se ne klimaju, kad se rasuše, staviš malo drvofiksa u utor i to je to.

Najnoviji postovi

Na vrh