Ako ti na koncu napises smajlija, onda nema postovanja! Samo da se delas norca iz ljudi. Sram te bilo.Pa poštujem te😉
Ako ti na koncu napises smajlija, onda nema postovanja! Samo da se delas norca iz ljudi. Sram te bilo.Pa poštujem te😉
Ima ih jos koji rade ozbiljno na strugu a ne iz zajebancije. Većina vas postavi neke čudne teze o kvalitetu rada. Nije kvalitet u količini rada već u raznovrsnosti dobrih proizvoda. Treba povući crtu između fabričkih rada uslužno, tamo su novi materijali, novi alati i to samo zviždi. Kod usluga ide drugačije, sve se radi na starm osovinama koje treba doraditu, prepraviti, koje su zakaljene, navarene, moraš da skontaš čemu služi da bi je kvalitetno obradio.Pa jedini si ti majstor tokar na forumu😉svi mi smo tak iz zajebancije. Skidam ti kapu koje znanje imaš. 🍻🍺🙂
Pa što si onda prodao stroj,mogao si s njime zarađivati te silne eure 😉Pa je, ko got kaj veli, druga stvar je kaj mi neznamo delat da novce zaradimo. 🙂
Eeeee, ni tak jednostavan odgovor!Pa što si onda prodao stroj,mogao si s njime zarađivati te silne eure 😉
Dali postoji na amerikaneru da na jednim okretanjem tjeraš sve pakne.Danas sam poradil na centriranju i montaži amerikanera na okretni stol. Sad stavim centralni komad u glavu glodalice i odmah su mi centrirani i stol i amerikaner.