• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tokarski strojevi

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,580
Je i nije hitno, mogo bi pricekat do Bozica najvise...a cijena mi je prihvatljiva ako je ispod 170-180€. Toliko me traze za novu pa zato gledam alternativu.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,535
Je i nije hitno, mogo bi pricekat do Bozica najvise...a cijena mi je prihvatljiva ako je ispod 170-180€. Toliko me traze za novu pa zato gledam alternativu.
Na čemu to služi. Vjerovatno je to nakon obrade zakaljeno. Mislim da samo obrada nije dovoljna, pogotovo što obično urade u zazoru i onda žvaće. Pogledaj nov proizvod dali se vidi da je grijan i mijenjao boju kalenjem. Postojili nešto takvo da se nadje korišteno. Ako ti bude sve rađeno u kvaliteti onda ti je i cijena približna novom.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,802
DP Metalia, ak cijena nije problem.
Ha cijene u hrvatskoj su..... Ne znam kaj bi rekel
Tražim osovine reduktora za zetor, u stare koje sam povadil malo su istrošene Al vozilo bi to još, Al pošto slažem za sebe htio bi čim bolje, u nekoliko dućana probano novu turpija skida bez problema a na staroj samo svira pa sam krenul se raspitati da dam napravit. Cifre su..... Hmmm za rubriku vjerovali ili ne..

Prilozi

• Screenshot_20241105_123202_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_20241105_123202_com.facebook.orca.jpg
    22.1 KB · Pregleda: 10

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,580
@smilan Spaja prednji reduktor na traktoru i osovinu sto ide od mjenjaca. Po meni bolje da je slabije kvalitete, vjerovatno je tako i napravljeno. Bolje nego da okruni osovinu sto izlazi iz mjenjaca ili reduktora, posto takva ista cahura ide i nazad do mjenjaca.

Najnoviji postovi

Na vrh