• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tokarski strojevi

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,581
Je i nije hitno, mogo bi pricekat do Bozica najvise...a cijena mi je prihvatljiva ako je ispod 170-180€. Toliko me traze za novu pa zato gledam alternativu.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,535
Je i nije hitno, mogo bi pricekat do Bozica najvise...a cijena mi je prihvatljiva ako je ispod 170-180€. Toliko me traze za novu pa zato gledam alternativu.
Na čemu to služi. Vjerovatno je to nakon obrade zakaljeno. Mislim da samo obrada nije dovoljna, pogotovo što obično urade u zazoru i onda žvaće. Pogledaj nov proizvod dali se vidi da je grijan i mijenjao boju kalenjem. Postojili nešto takvo da se nadje korišteno. Ako ti bude sve rađeno u kvaliteti onda ti je i cijena približna novom.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,803
DP Metalia, ak cijena nije problem.
Ha cijene u hrvatskoj su..... Ne znam kaj bi rekel
Tražim osovine reduktora za zetor, u stare koje sam povadil malo su istrošene Al vozilo bi to još, Al pošto slažem za sebe htio bi čim bolje, u nekoliko dućana probano novu turpija skida bez problema a na staroj samo svira pa sam krenul se raspitati da dam napravit. Cifre su..... Hmmm za rubriku vjerovali ili ne..

Prilozi

• Screenshot_20241105_123202_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_20241105_123202_com.facebook.orca.jpg
    22.1 KB · Pregleda: 14

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,581
@smilan Spaja prednji reduktor na traktoru i osovinu sto ide od mjenjaca. Po meni bolje da je slabije kvalitete, vjerovatno je tako i napravljeno. Bolje nego da okruni osovinu sto izlazi iz mjenjaca ili reduktora, posto takva ista cahura ide i nazad do mjenjaca.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
577
Ha cijene u hrvatskoj su..... Ne znam kaj bi rekel
Tražim osovine reduktora za zetor, u stare koje sam povadil malo su istrošene Al vozilo bi to još, Al pošto slažem za sebe htio bi čim bolje, u nekoliko dućana probano novu turpija skida bez problema a na staroj samo svira pa sam krenul se raspitati da dam napravit. Cifre su..... Hmmm za rubriku vjerovali ili ne..
Pa da ovu tvoju "staru" daš nametalizirat......možda bi bila bolja od "nove". Firma International metal fusion.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,803
Hvala,budem probao pitati i tu. Za sad imam dvije ponude za takvu cementiranu osovinicu Hitner traži 10e+pdv a kod drugog majstora 85e.

Najnoviji postovi

Na vrh