treba skinut poklopac da se vidi polužje koje upravlja ventilom, pa se upali pa da se vidi sto se događa...
Sumnjao sam na jedan šuplji konusni vijak, koji ulazi u regulator, ako nije dobro namješten regulator, taj vijak nije u svom sjedištu i na tom mjestu gubi pritisak i hidraulika nema snage i grije se. Sad neznam jesam li bio u pravu :S
Problem kad nedize hidraulik nikako je lako rjesiv.Na razvodniku imaju 4 vijka sa vanjske strane.Tri se odvrcu sa imbus kljucem a jedan sa zarezan samo sa dvije strane 17mm kljuc.
Odvrni taj vijak.Ispod njega ima opruga.Izvadis oprugu.Zatim ima jedan klipic.KLipic na pocetku ima rupu.Mozes ga izvaditi sa zeger klijestima ili nekim drugim alatom.U upustenom dijelu klipica ima mali vijak koji odvrces sa sarafcigerom.Na vrhu supljeg klipica ima jedna mala rupica.Tu rupicu ocisti iglom ili nekim drugim tankim predmetom.To je glavni razlog kad hidraulika nedize nikako.
Vjerojatno je manđeta bila kriva pošno kad sam promjenio gumice bilo je isto
osim toga sto se bez komande sam digne zanima me kako se na 6206 redovno ispušta ulje (sad mi je iscurilo kad sam izvuko regulator) da i to promjenim, stavit ću ovaj filter ispod sica, pošto ga nije ni bilo jedno vrjeme izvadio ga jedan "majstor" koji je prije slagao. I gdje je taj još jedan filter???
Unaprijed hvale
Ta polugica je labava...Jos me samo mući to sto ludi hidroulik
i poćine dizati pri kraju vjerojatno treba nešto naštelati
ona polugica je skroz labava????????
Ako tako reagira to je princip rada finog hidraulika, i trebao bi se odazivati na impuls sa toplinka. Znači ona poligica sa strane kad se prema naprijed pomakne mora dizati.Da prema gore reagira kao da je isključen fini
no kad malo pomaknem dolje onda stane i ostane u određenoj točci
a kad je bio otvoren poklopac unutra mi se cinilo sve ok
Morat ču se stime još malo poigrat pa cu viditi oticu još kod kumova ima još 2 torpeda pogledat kak je kodnjih to nastelano
koliko otprilike kosta regulator hidraulika za torpedo,ako zna tko
cijena se kretala cca1400kn za onaj iz kutina hidraulika bil je u pakovanju DF, može se nabaviti povoljnije taj isti