• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Torpedo RX 120

R

Ratarko

Guest
Re: Torpedo RX120

E Momo ... nikakve koristi ti od mene nemaš ovaj puta :|
Zavučem se pod RX i naravno ne vide se nikakvi brojevi na disk pločicama ... otac je isto zaboravio od kojega su Forda odgovarale pločice a u garaži nisam mogao naći bilo koje druge pločice koje idu na RX-a .
Najbolje što pamtim je to što sam već rekao , Ford Transit ali kužim te da ti to nije dovoljno informacija kada kupuješ vani.

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

Svejedno ti hvala,ali nasao sam u internetu katalog dijelova za Rx,pa cu tu vjerojatno naci mjere.
Javicu ti kad katalog stigne!

Z

zrine892

Guest

Ratarko kaže:
E Momo ... nikakve koristi ti od mene nemaš ovaj puta :|
Zavučem se pod RX i naravno ne vide se nikakvi brojevi na disk pločicama ... otac je isto zaboravio od kojega su Forda odgovarale pločice a u garaži nisam mogao naći bilo koje druge pločice koje idu na RX-a .
Najbolje što pamtim je to što sam već rekao , Ford Transit ali kužim te da ti to nije dovoljno informacija kada kupuješ vani.
ja pakne uzimam od nekog merceda kombija samo nisam siguran...ali imam tu kutiju i nove pakne za svaki slucaj...nisu skupe bila...a neznam cijenu...a disk ima vec odavna...

R

Ratarko

Guest

Momo kaže:
Svejedno ti hvala,ali nasao sam u internetu katalog dijelova za Rx,pa cu tu vjerojatno naci mjere.
Javicu ti kad katalog stigne!

Kako misliš našao si katalog na netu ? Gdje , online ili se naručuje da dođe kući u pisanom obliku ?

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

Da li ti smijem ovdje napisati sajt,gdje sam nasao original knjigu?

R

Ratarko

Guest

Momo kaže:
Da li ti smijem ovdje napisati sajt,gdje sam nasao original knjigu?

Zašto ne , čega se bojiš ?
Daj !

R

Ratarko

Guest

Dobra stranica , možda nekome pomogne !

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,531

Vidim da svi ovdje vole ili IMT ili Torpedo ili uglavnom njemačke traktore.
Znam za jedno jako dobru stranicu s dijelovima za talijanske traktore, no izgleda da neće biti zanimljiva pa ju neću ni spominjati :roll:

Z

zrine892

Guest

mislim da više volimo Torpedo...hehehe

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

Zrine,da li si gledao za te plocice,od kocnica sto si spomenuo da imas.Koji je broj?

Z

zrine892

Guest

piše nekave brojeve ali nista ne kuzimmm....

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

Ti meni samo napisi te brojeve sto pisu na pakovanju ili plocicama ja imam program sto bilo koji broj proizvoda desifrira.

Z

zrine892

Guest

mintex MDB 1180
SUITABLE ACCESSORIES:MBA945 1004 1009
FMSI:D145
WVA:20392 185

audi 100 Range 81-82
Mercedes 500 series 85-90
VW LT Range 80-96

E1 90R-01018/088

M1109/1 0605 1 AXLE SET MADE IN UK

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

Super Zrine pomogao si mi puno.Puno hvala!Plocic su od Mercedesa 123 limuzina.Naravno nije Torpedo svasta Koristio :lol:

Z

zrine892

Guest

hehehe....ma torpedo zakon....e ako budem ikad prosao pokraj donjeg miholjca ili kojim slucajem navrati do mene malo...da ti pokazem moju pilu ok...nema veze kad ce to biti ali nemoj zaboraviti....

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

Ok,ako budem isao na tu stranu,navraticu.
A ti ako ides na more,na moju stranu,svrati do mene

Najnoviji postovi

Na vrh