mali plavi
Aktivni član
- Tu od
- 24 Srp 2012
- Poruka
- 1,541
aha to je drugo..reko pa nemoguče da radi bez tih štiftova..a znači samo su se ukosili
poštovanje
može li mi netko stručan dati par savjeta i napisati malo utiske o torpedu 4506.
Namjerio sam se na kupovinu navedenog traktora oko 90.og godišta dakle novija linija po mogućnosti.
Odluka je pala zbog neprovjerenih informacija da malo troši i jer mi je to simpatičan traktor s original kabinom...
što se rada tiče ( do 200h rada možda i manje ) pola šume , pola transport i 2hektara zemlje
e da td 45 sam mislio.....
a koja je razlika između 45 i 48 ?
Osim u vanjskom izgledu, baš i nema neke. TD 48 je kao jači 3 KS od TD 45. TD 48 ima šire gume (14.9 cola ili 13.6) u odnosu na 12.4 na 45-tici. Treba imati na umu da je mjenjač i getriba u oba jednaka i u početku konstruirana za Deutz 4006, znači 40 KS.
Ma nemoj mi reći. Gdje samo dolazite do tih podataka..
Ma sve su iste do 75tice i to im je problem jer su napravljene za motor od 40ks a ne jace i kad ju opteretis sa jacim motorom problemi,svi koji su u radili po sumama su im getribe i pogonska vratila 3 put slagana i stalno problem.
A netko ko pazi i ne radi teske poslove u principu nema nekih velikih problema
@torpedo TD45 daj ti neku informaciju bez glupih upadica.:
Ma sve su iste do 75tice i to im je problem jer su napravljene za motor od 40ks a ne jace i kad ju opteretis sa jacim motorom problemi,svi koji su u radili po sumama su im getribe i pogonska vratila 3 put slagana i stalno problem.
A netko ko pazi i ne radi teske poslove u principu nema nekih velikih problema