D
Dule4506
Guest
Ne nije sve je se normalno ponasalo, neki dan sam pokusavao da ugarim strnik a zemlja sada jeste suva vjerovatno sam ga puno opteretio..
Sto se tice mjenjaca ponasa se normalno samo kad je opterecen iskoci i to mi se pocelo desavat skoro kada sam radio sa plugom a sada i jeste zemlja suva pa razmisljam da sam ga puno opteretio...
Slazem se s kolegom @mali plavi jer mnogi izvadaju gluposti i stvarno ne paze a i mnogi koriste prikljucke na hidrauliku pa im se zmjesaju razna ulja i nekaj iscuri pa problemi.
Al mislim da ipak dajc ima kvalitetnije materijale u getribe,jer vidim da se kod nas nitko ne zali na njih a imaju sati i sati a stari ko biblija.
Evo zoki friškog matrijala :drink:Slažem se s kolegom Oficirom.
Stvarno neki na forumu pišu gluposti ( omakne ih se i meni celo brdo)
Kakve veze ima na modelu o kojem pišemo hidraulika i mjenjač i njihova ulja te kopčanje priključaka :icon_scratch:
hihihihihiihMožda posudiš ulje iz getribe za motornu pilu a posle vratiš rezanol ???
Evo zoki friškog matrijala :drink:
Sto se tice mjenjaca ponasa se normalno samo kad je opterecen iskoci i to mi se pocelo desavat skoro kada sam radio sa plugom a sada i jeste zemlja suva pa razmisljam da sam ga puno opteretio...
Ja znam prevesti samo ovo, a tu on veli da nikad nije na taj način testiral ali da bi moralo tak raditi.ich habe das selbst noch nie so getestet, müßte allerdings funktionieren.