Hvala kolega,
sat je stao, pa se točni sati neznaju, u transportu piše da ide 30km/h, ako ga usporedim sa fergusonom, neznatno je brži od njega, tako da vjerujem da ide nekakvih 27-28km/h.
Potrošnju neznam, svi pričaju kako malo troši, ima dobar odaziv na gas, iako sam probao traktore koji bolje "režu".
Cjena je nešto manje od 5000€, možda je to dosta za taakv traktor, al gledao sam i nove tipove imt 560, koji toliko dođu, išao sam na to da je ovaj ipak jači, a sa prednjom vučom se jednostavno nemože uzeti traktor za te novce, ili torpedo kojem nevalja prednja vuča, kao i na imt-ima.
U tom cjenovnom rangu gledao sam i rusa, čak razmišljao i dati 7000€, za rusa 2000 i neko godište, al kada na traktoru sa 2500 radnih sati se čuje mjenjač, a imao sam MTZ82 na kojem se nije čuo mjenjač osim u 9toj brzoj i 3 sporoj, koji je imao xxxxx sati, onda sam vidio da je novi rus jako jako loš, ili nekakav LTZ, koji je još gori.
Gledao sam i MFa, također jako dobri traktori, ili onaj landini što je kao MF samo druge boje, to su odlični strojevi, al onda je 7000€ malo.
Nadam se da će ovaj izdržati slijedećih par godina, da mogu poslije toga uzeti nešto novije i kvalitetnije.
Ova opcija se meni najviše sviđala, al su me odgovorili od tog traktora, iako mislim da se pred njim svaki torpedo može sakriti, sva kučišta na njemu koja u sebi imaju zupčanike piše ZF, između poluga mjenjača piše ZF, na prednjoj vuči ZF, to jednostavno sve govori, na motoru pločica, piše 106@2500 obrtaja, motor šestak, koji doslovno reže ko da ima turbo, na iberlauf kad sam stavio ruku ništa se neosjeti, a na auspuhu nema dima, al jedina mana mu je bila, curi klip hidraulike, malo curi iz mjenjača, al motor suh ko barut, evo i par slika: