• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Torpedo TD 7506

Banijac 82

Član
Tu od
1 Sij 2012
Poruka
342
nema rupu ali mora imati na kućištu osovinica od 20mm na koju dodje pedala. i nisu radili novo kućište zato što je bio za Hrvatske šume

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
prvo kaj mi je upalo u ovo su ovi kotači iza,kaj je to valjda nekaj pojačavano za šumariju,pošto vidim da su felge jače,a i ima 12 šarafa,a ne 8 kak standard,a i čini mi se da su manje gume? ili su to zadnje 18.4x30 a prednje 11.2x24 ili neke druge?

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
Da felge su pojacavane su plocevine plus trokuti plocevine da pojacaju srce felge,gume barunke sve 4 zadnje sumska ripna,dimentije su one manje 16,9-30 a prednje 9.5-24 im i prednji most sa onomplocevinom pojacan do negdje sredine traktora

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
nije loše što je pojačan,al mislim da to tebi nebu tolko previše koristilo(jedino težinski nekaj malo) jer nebuš ga slomil sam tak..a onda nikaj ni čudno kaj su radne brzine shebane,pošto je stalno radil u njima pod ko zna kakvim opterečenjima..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Te gume su tzv. Construction tyre (za građevinske strojeve). Teško ih je oštetiti, no, niš koristi na polju. Nemaju gripa, a u blatu se odmah napune. Jedino su dobre za oštro kamenje.
Ak traktor nisi puno platil, isplati ga se složiti.

T

tomi6620

Guest
nemaš problem s baterijom već s alnaserom odnesi alnaser kod električara da ti ga servisira

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
Jucer sam ponovo trazio na kucistu tu osovinu od spere ali nema speru nema a nema ni da se ugradi jer nema gdje

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma prodaj to čim prije da se ne mučiš s njim, ima još solidnih torpeda za kupiti, ako baš hoćeš torpeda.

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
Navodno da ovaj nema speru zbog zadnjih poluosovina i zbog toga sto ima 12 sarafa a ne 8

kole

Član
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
146
zašto motor od torpeda proizvodi zvuk cik-cik-cik-cik... upali normalno, ništ se ne čuje i nakon minutu se čuje i onda opet nakon minutu ((cca)) dok se ugrije prestane?

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Vjerovatno pusta neka od podloski ispod glava.Jel se cuje kad naglo dajes gas.

kole

Član
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
146
Cuje se samo na leru...dok ima gasa ne cuje se...bar se ne primjeti kad je i motor glasniji

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
To je najvjerojatnije to kaj ti je lisnik napisal.
Skini limove i malo nasprejaj s WD40 oko glava, tam gdje nalježu na cilindre, povuči polugu za gašenje i probaj alnasati.
Neko nek gleda odakle mjehuriči izlaze da ne skidaš sve glave bez veze.

Sapunica je još bolja opcija.

kole

Član
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
146
ne čuje se to dok je motor hladan...nego taman dok nije ni hladan ni ugrijan...

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh