Pitanje je sto ti je vaznije. Pouzdanost ili niska cijena. Ako ti usred sezone nesto kihne jer je lose napravljeno, pa na kraju tri puta srafas istu stvar onda dode skoro cjenovno na isto. Tako sam ja tri puta mijenjao AC pumpu u tjedan dana. Ali valjda sam ja pehista. Mozda drugi imaju bolja iskustva.Vjerujem da za Deutz ima dijelova, ali su višestruko skuplji. Nikako na zelenu granu
evo,ima i slika iz kabine,inace to sve preradjujemoj drugar Ivan holubek iz Padine,i onaj sto kipuje kabinu je takodje iz Padine,inace Ivan ja dosad odradio preko 150 torpedo traktora...cekam vase komentare,postavicu i video sto sam ja snimao kada smo u prolece sejali kukuruz...Marko355- i meni! Samo da je kabina malo oblija...
NEWHOLLAND-u pravu si,iz Srbije je... Danas sam našao još dvije slike...
image url
images
Šteta što nema slika iz unutrašnjosti,baš me zanima kako su to izveli... Javila su se dva lika koji su ga navodno vozili,i kažu da je kabina komforna,i super odrađena...
Evo malo sam rovario po njuškalu i našao sam ovaj "izum". Jel to itko isprobao? Dali šljaka i koliko su kvalitetni ti dijelovi?
LINK: https://www.njuskalo.hr/dijelovi-tr...ji-sprecavaju-iskakanje-brzine-oglas-21424555
To sigurno drži, i bolje je nego original. Mnogi traktori, među ostalima i Zetor, koriste sličan način zabravljivanja.Nemože njemu ništa pomoć pri iskakanju jednostavno iskaču
To sigurno drži, i bolje je nego original. Mnogi traktori, među ostalima i Zetor, koriste sličan način zabravljivanja.
U kvalitetu dijelova nebih ulazil, jer ne poznam njihove proizvode.