diabola1210
Član
- Tu od
- 25 Tra 2011
- Poruka
- 589
2x14'', 2x16''? prekretace?
pravi plug 2x14'' okretač.....idešš
koliko velike plugove bi torpedo 75 dv mogo vuc po ravnom terenu?
koliko velike plugove bi torpedo 75 dv mogo vuc po ravnom terenu?
Imam 3x12-14-16(mislim na štelajući) i nosim i orem sa njim bez problema... Inače sam oro sa sa 2x14 imt a sad sam nabavio Vogel&Noot 3 brazde okretač ma preporodio sam se kad sam krenio orat i da kod mene je sve ravno kao dlan, tako da toliko moje mišljenje ali ovisi o tipu zemlje naravno... A što se tiče rotodrljače i to sam testiro proljetos u proljetnom oranju ide 1ili 2 radna sa dosta gasa isto zemlja šta kaže koji je tip!! Ako misliš kupit torpeda 75 sa dv to je po mome mišljenju dobar izbor mala potrošnja u svim opcijama rada a ako ga kupiš imam ja plug za prodat imt 2x14 vuko ga je 560 do prije torpeda prvi vlasnik orginalno stanje prve daske kopirni... ako te zanim javi se...
a jesu li ti plugovi prekretaci sa kojima sad ores? I sa koliko velikom drljacom si rotirao?
pa jel se moze mjenjat snaga na rbr pumpi bez bosch servisa? neznam , a ovaj vijak na slici pojma nemam sta bi mogao regulirat? jel zna itko i mene zanima?
Koliko bi me kostala prednja vuca za td 75? Od prednje vuce ima samo kardan, znaci hvali prednji dio!
može li mi netko reči kupujem rabljeni traktor što je bolje kupiti imt 539 ili torpedo 4506 i zašto