• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

T

tuaregr10

Guest
mi imamo 4506 86god sad se prodaje zbog kupnje većeg najvjerojatnije 6206

Pozdrav svima :fball:
Traktor je dobro očuvan, izgleda lijepo, svaka čast :finga:. Da li ćeš 6206 kad ga budeš kupovao kupiti u dobrom stanju, ili u lošem kao 42 - ovjku pa ćeš ga obnavljati :scratch ?

Hrco

Član
Tu od
6 Pro 2011
Poruka
153
e to stvarno neznam vidjet ćemo kad se ovaj proda ali mislim da ce bit u malo lošijem stanju više se isplati.

Hrco

Član
Tu od
6 Pro 2011
Poruka
153
to mi je malo veliko ali ako naleti neki zanimljiv vidjet ćemo!
danas je prodan deutz i sutra se ide gledat zetor 6911....

Posljednje uređivanje:

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
evo malo da dignemo temu, jedna slika moga bivšeg Torpeda :butthead:
tff.jpg

T

tuaregr10

Guest
evo malo da dignemo temu, jedna slika moga bivšeg Torpeda :butthead:

Pozdrav bole :fball:
Dobar vam je bio ovaj Torpedo, ovako na slici izgleda kao nov :supz:. Šteta što ste ga prodali :cry:.

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
Odličan. Strašni su, ostaju oči na njima. Boja ugodna za oko, također nije sav zelen, u dobrom omjeru i na dobrijm mjestima je ubačena tamno plava boja. Prednja okrugla svijetla su su kontra... tj. razbijaju poliedričnost kompletnog stroja.

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
drago mi je što vam se sviđa traktor :p:p
TD je odrzavan uvjek je na vrijeme servisiran nije ga niko drugi tero osim mene i staroga, a i radio je samo ove kikiriki poslove :)
jbg i meni ga je bilo šteta prodat ipak ja on više od 16 god. bio kodmene i zaradio puno toga al sta češ došel je drugi noviji pa je on višak a nema koristi ako traktor stoji u šupi :eek:

Posljednje uređivanje:

mataz.17

Član
Tu od
29 Sij 2009
Poruka
183
evo i na poslu sta vozam,a i ovako kad mi zatreba za moje potrebe.ima oko 1500 rs.traktor više stoji neg sto radi.

mataz.17

Član
Tu od
29 Sij 2009
Poruka
183
TX80, turbak?

Dobar je. Inače jako hvaljen taj, TX 80.

da turbak,ima snage i to,samo mi se nesviđa mjenjac nikaki je,vec je jednom rađen,a nije uopce puno rađeno snjim teški poslovi il neš,i nesviđa mi se sto nakon par minuta rada il vožnje imam problema sa volanom,upocetku normalno skrece i sve,a kasnije moraš motat ko budala da smota,nemislim da je teško motat neg moraš napravit više krugova da smotaš.al traktor je ocuvan i sve gazda je picajzla sam taka.

mataz.17

Član
Tu od
29 Sij 2009
Poruka
183
dal bi se mozda taj torpedo prodavao? Stvarno ljepo izgleda i daj koju sliku unutrasnjosti da uzivamo

bilo je jako puno punuda za kupovinu svi bi ga htjeli kupit,al gazda neda,kaže neg ga prodaju djeca il neko drugi kad ga nasljede,nemam nikaku od unutrašnjosti al bice kad pocnem radit,traktor je stvarno odrzavan i sve,a malo je vozen jel gazda zivi u zagrebu,i onda nije imo vremena doalzit vam pa je veci dio godine stajo.

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
da turbak,ima snage i to,samo mi se nesviđa mjenjac nikaki je,vec je jednom rađen,a nije uopce puno rađeno snjim teški poslovi il neš,i nesviđa mi se sto nakon par minuta rada il vožnje imam problema sa volanom,upocetku normalno skrece i sve,a kasnije moraš motat ko budala da smota,nemislim da je teško motat neg moraš napravit više krugova da smotaš.al traktor je ocuvan i sve gazda je picajzla sam taka.

Za mjenjač ne bi znao, vjerojatno mu i turbina pomogne kraju dovesti :)
A šta odlazi u mjenaču, koji dio? Kak se šalta, dali iskaće iz brzina?

Volan, tu nema priče, nešta je neispravno, pa oni su lagani na volanu da laganiji ne mogu biti, i to konstantno, a ne ispočetka, kao kod tebe.

Aha.. sad vidim, dakle mota se lagano, ali nekon određenog kuta, više kotači ne prate okretaje volana, nego treba, motati puno, da kotači smotaju malo?

Na 75ici A, to nisam primjetio, makar je ta, imala Torepdo prednju vuču, koja ima bolje riješeno skretanje, veči ajnšlag.

Koja vuča (prednja) je na tom TX-u?

mataz.17

Član
Tu od
29 Sij 2009
Poruka
183
Za mjenjač ne bi znao, vjerojatno mu i turbina pomogne kraju dovesti :)
A šta odlazi u mjenaču, koji dio? Kak se šalta, dali iskaće iz brzina?

Volan, tu nema priče, nešta je neispravno, pa oni su lagani na volanu da laganiji ne mogu biti, i to konstantno, a ne ispočetka, kao kod tebe.

Aha.. sad vidim, dakle mota se lagano, ali nekon određenog kuta, više kotači ne prate okretaje volana, nego treba, motati puno, da kotači smotaju malo?

Na 75ici A, to nisam primjetio, makar je ta, imala Torepdo prednju vuču, koja ima bolje riješeno skretanje, veči ajnšlag.

Koja vuča (prednja) je na tom TX-u?
Neznam šta odlazi,sam tak je gazda reko da je radio već jednom oko mijenjaca,a jako tesko se mjenja,il nece ubacit u brzinu pa al svaki put bas kad se ubacuje krci,al svaki put.a ovo za volana to si dobro reko i skuzio,treba duplo vise motat da bi tockovi poceli skretat,a sta jeje lagan je na volanu ljepo ide jedino to,a kaze mi ujak to za torpeda te vece,da kod njiih u kombinatu isto tak s volanom problema.da prednja vuca.

Banijac 82

Član
Tu od
1 Sij 2012
Poruka
342
bok dečki!! danas sam mjenjao pumpu hidrulike, filtere i ulje na torpedu 75 pa sam primjetio čep sa lijeve strane na poklopcu hidrulike kod ručice za uključivanje kardana kad sam ga odvrnuo tamo se nalazi nekakav vijak sa oprugom pa me zanima šta se tu podešava. unaprijed hvala

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
bok dečki!! danas sam mjenjao pumpu hidrulike, filtere i ulje na torpedu 75 pa sam primjetio čep sa lijeve strane na poklopcu hidrulike kod ručice za uključivanje kardana kad sam ga odvrnuo tamo se nalazi nekakav vijak sa oprugom pa me zanima šta se tu podešava. unaprijed hvala

Tu ti je sigurnosni ventil.

page0186.jpg

By kemolisnik at 2012-02-23

Na vrh