OPG HORVAT
Član
- Tu od
- 24 Ožu 2011
- Poruka
- 696
A nije uvjek roba dobra ali ovi stvarno jesu a kad sam reko ovome kakvi su i da su domaći reko je da ga briga da ih nebu on jeo
pa kak je tak mala cijena? u pdv jesmo.prije tri tjedna smo se dog sa otkupljivacem za 16, al sad daje 15. a ja i stari razmisljamo o 17 kn/kg. za koliko da ih damo?
kak mala?'cijena je dobra,,,ja svojemu kupcu reko 17,,,pa odgovorio,,moze bez pdv,,,pa mu dao po 16,,a trazi,,cim vecu cijenu,,sta da ti kazem,,ja prodao,,proslu srijedu,,,
dali ste jučer gledali onu junad u plodovima zemlje od andabaka,šta mislite o toj vrsti stoke
ja ču imat za van 30 kom u zimi kad ovi musliči rade kobasce pa ge i cjena valjda ponovo narastnavodno ide cijena na 14kn sljedeći tjedan i nema naznake broda na skoro..
A znate li tko je Andabak?
I može li itko ovdje uložiti 40mil kn u nekaj takvoga?
Osim toga, on nebu imal problema s plasmanom, poput bilo koga od vas, jer ima hotele, pa mu je ovo samo način da zaradi još više.
Zanimljivo, više ne prikazuju uspješne OPG-jce, već samo "biznismene".
Mogu oni dovoditi pasmine kakve hoće, no meso od toga ima okus jelovine naspram simentalca.
lako se njemu kurčiti a dok smo mu delali usluge nikak platiti, rengel je do svojih novac moral preko suda za to kaj je kosil i baliral tak da dok ga vidim i dok ga hvale sere mi se
Ujak prodao danas po 16, a kolega jučer po 15,50...
su ovi po 15,5 bili vise od 600 kg? a ovi po 16 manje od 550?
su ovi po 15,5 bili vise od 600 kg? a ovi po 16 manje od 550?