Super su biki, ako ti nije problem daj poslikaj krov da vidim kak cijela konstrukcija zgleda.
evo ovako izgleda konstrukcija...
ciglu smo sami skupljali, tamo gdje su bacali otpad sa gradilišta, znači ona mi je besplatna. Grede smo sami išli u šumu po njih. Ploće i crijep sam kupio polovne za neke sitne novce. Jedino što sam kupio su šljunak, cement i to za zidanje što treba.
Objekt ima dva dijela. na 1. slici je vanjski dio i to se čisti traktorom, a unutarnji dio je prvobitno namjenjen za svinje pa je malo preuređen i njega čistimo ručno, jednom tjedno oko sat i pol posla. unutra ugl. leže a vani jedu.
a hranidba ovako...
smjesu sam sastavljam (po struci sam ing. stočarstva). Sastoji se od kukuruza, ječma, sojine sačme, ili pržene vlastite soje, vit.-min. dodatak i UREA.(ako nekog zanima više o tome nek pita)
to dobiju obročno dva puta dnevno, plus sijno lucerne ili livadno sijeno. kao nadopunu tog voluminoznog dijela dajem baliranu kukuruzovinu i sojinu slamu.
Ove godine ću spremiti i kukuruznu silažu, jer je svakako ušteda ako se hrani silaža