• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tov junadi

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,592
Pa to mogu prodati pod teletinu onome ko nezna.Vidi se teleća kost i teleco blijeda boja mesa, vidi se juneca kost i juneca boja mesa.
Upravo to ,prodaju onome ko nezna,,,neće rebro od juneta prodavati pod teletinu,, al hoće plećku i but,, ono pod krhtinu ono bez kosti,,, al sve je to ok,,ko koga zajebe,,,
Ima još gori problem,, prodaje se u mesnicama meso od stoke koja je bolesna i u fazi je liječenja,,, pa joj nema lijeka i onda se radi ono najgore ,, dolaze ti kvazi mesari, i uzimaju to bolesno hajvanče,, i ide u prodaju,,,imam takvog jednog u blizini,,,
I sam sam imo dva slučaja kad mi je krava bila bolesna,, veterinaru kažem nepitam,,daj joj lijek,,ak pomogne,,ok. Ak ne ide pod zemlju,,
i sam mi preporučuje imaju ti i ti dat će ti 200 km. A ja ko ja,,, nedam,,i kad su već pale da nemogu ni jesti ni na noge stati,, ja nisam mogo već sam zamolio prijatelja,,zaklao ih,, platio bager i zakopao ih,, sad mi je mirna savjest,, znam da niko od te moje dvije bolesne krave nije stavio zalogaj u usta,,,,,ma joj da znate što neznate šta ide u mesnice i trgovačke lance,,,mnogi bi prešli u vegane,,, a i tamo nije nšta bolje,

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,582
I pravo je raji tako,oni koji mogu imat svoje neće,glume gospodu, a ovi koji nemogu imat iz objektivnih razloga njima je važna količina i cijena.
Kod mene u selu jedne krave nema,svinja, I svega blaga nestalo,nedavno me jedan napao, da zašto ja orem zemlju na predjelu koji je neobrađen sve osim tog komada koji je moja djedovina ,naravno da mu smeta jer do izražaja dolazi njegova zemlja pored moje. I naravno njegov nerad pored mojeg.

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,198
Zanimljivo da mesarima nikada ne paše težina kad imaš junad cca 550 kg onda kažu da su bolji od 650 kg a kad imaš oko 650 onda kažu da su bolji ovi od 550 kg

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,592
I pravo je raji tako,oni koji mogu imat svoje neće,glume gospodu, a ovi koji nemogu imat iz objektivnih razloga njima je važna količina i cijena.
Kod mene u selu jedne krave nema,svinja, I svega blaga nestalo,nedavno me jedan napao, da zašto ja orem zemlju na predjelu koji je neobrađen sve osim tog komada koji je moja djedovina ,naravno da mu smeta jer do izražaja dolazi njegova zemlja pored moje. I naravno njegov nerad pored mojeg.
Znam to dobro znam,,izgleda da je svugdje tako,,, i što je najgore kažu lako je njemu,, on ima krave,,i ostalo,,,i skupa mu litra mlijeka 1 euro,,, bem te svijete,,,nadam se da će te ovaj žujan iz Vašingtona sjebat do kraja,,,

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,415
Zanimljivo da mesarima nikada ne paše težina kad imaš junad cca 550 kg onda kažu da su bolji od 650 kg a kad imaš oko 650 onda kažu da su bolji ovi od 550 kg
Isto ti je i kod nas kad dodju jagnjadi kupuju, kao tesko im, krupne kosti ovo ono. Pa majke vam ga jeo sam pecenje u milion restorana po Bosni i Srbiji i nikad mi nisu odbili kosti od mase narucenog.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,582
nadam se da će te ovaj žujan iz Vašingtona sjebat do kraja,,,
Kažu što prije padnemo prije ćemo se počet dizati.
Ovo kako je sad,je nit uspravan nit na podu,znači pogrbljen a to je neprirodan položaj, u kom je je jako teško biti.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,023
Kažu što prije padnemo prije ćemo se počet dizati.
Ovo kako je sad,je nit uspravan nit na podu,znači pogrbljen a to je neprirodan položaj, u kom je je jako teško biti.
Tako bi trebao biti, no sumnjam u ovaj dio oko dizanja, nema tu nama pomoći

Na vrh