Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,582
A meni kupac jednom prilikom veli za 110kg čistog mesa da nije to više teletina.
Upravo to ,prodaju onome ko nezna,,,neće rebro od juneta prodavati pod teletinu,, al hoće plećku i but,, ono pod krhtinu ono bez kosti,,, al sve je to ok,,ko koga zajebe,,,Pa to mogu prodati pod teletinu onome ko nezna.Vidi se teleća kost i teleco blijeda boja mesa, vidi se juneca kost i juneca boja mesa.
A šta bi očekivo da kupac ćuti i prihvata tvoje argumente, ccccA meni kupac jednom prilikom veli za 110kg čistog mesa da nije to više teletina.
Znam to dobro znam,,izgleda da je svugdje tako,,, i što je najgore kažu lako je njemu,, on ima krave,,i ostalo,,,i skupa mu litra mlijeka 1 euro,,, bem te svijete,,,nadam se da će te ovaj žujan iz Vašingtona sjebat do kraja,,,I pravo je raji tako,oni koji mogu imat svoje neće,glume gospodu, a ovi koji nemogu imat iz objektivnih razloga njima je važna količina i cijena.
Kod mene u selu jedne krave nema,svinja, I svega blaga nestalo,nedavno me jedan napao, da zašto ja orem zemlju na predjelu koji je neobrađen sve osim tog komada koji je moja djedovina ,naravno da mu smeta jer do izražaja dolazi njegova zemlja pored moje. I naravno njegov nerad pored mojeg.
Isto ti je i kod nas kad dodju jagnjadi kupuju, kao tesko im, krupne kosti ovo ono. Pa majke vam ga jeo sam pecenje u milion restorana po Bosni i Srbiji i nikad mi nisu odbili kosti od mase narucenog.Zanimljivo da mesarima nikada ne paše težina kad imaš junad cca 550 kg onda kažu da su bolji od 650 kg a kad imaš oko 650 onda kažu da su bolji ovi od 550 kg
Kažu što prije padnemo prije ćemo se počet dizati.nadam se da će te ovaj žujan iz Vašingtona sjebat do kraja,,,
Tako bi trebao biti, no sumnjam u ovaj dio oko dizanja, nema tu nama pomoćiKažu što prije padnemo prije ćemo se počet dizati.
Ovo kako je sad,je nit uspravan nit na podu,znači pogrbljen a to je neprirodan položaj, u kom je je jako teško biti.