nimrennermin
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Pro 2014
- Poruka
- 1,597
Upravo to ,prodaju onome ko nezna,,,neće rebro od juneta prodavati pod teletinu,, al hoće plećku i but,, ono pod krhtinu ono bez kosti,,, al sve je to ok,,ko koga zajebe,,,Pa to mogu prodati pod teletinu onome ko nezna.Vidi se teleća kost i teleco blijeda boja mesa, vidi se juneca kost i juneca boja mesa.
Ima još gori problem,, prodaje se u mesnicama meso od stoke koja je bolesna i u fazi je liječenja,,, pa joj nema lijeka i onda se radi ono najgore ,, dolaze ti kvazi mesari, i uzimaju to bolesno hajvanče,, i ide u prodaju,,,imam takvog jednog u blizini,,,
I sam sam imo dva slučaja kad mi je krava bila bolesna,, veterinaru kažem nepitam,,daj joj lijek,,ak pomogne,,ok. Ak ne ide pod zemlju,,
i sam mi preporučuje imaju ti i ti dat će ti 200 km. A ja ko ja,,, nedam,,i kad su već pale da nemogu ni jesti ni na noge stati,, ja nisam mogo već sam zamolio prijatelja,,zaklao ih,, platio bager i zakopao ih,, sad mi je mirna savjest,, znam da niko od te moje dvije bolesne krave nije stavio zalogaj u usta,,,,,ma joj da znate što neznate šta ide u mesnice i trgovačke lance,,,mnogi bi prešli u vegane,,, a i tamo nije nšta bolje,