vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
a jel istina da dodatak šečera u hranu pomaže da čučeki bolje jedu i napreduju , sad ne znam jel radi samog šečera ili više jedu?
@gorski, izračunaj si dal ti se isplati proć nekoliko km do sjemenjare koja ima po 25 kg pakovanje. Jeftinije je sigurno od 10 kg pakovanja. Ja pređem 50-ak km samo zato jer je jeftinija od one koja mi je bliža. I na 15 vreća koliko vozim, ušparam kojih 100-tinjak pa i više kuna, i kad gorivo odbijem.
Mi smo ponekad stavljali šećer samo u prvu vodu jednodnevnim pilićima. Inače sećer je samo energetska namirnica i relativno je skup i mi ga nikad nismo dodavali u hranu.
Ma lupetate gluposti,odhrani to isto pile bez grama smjese,supera rasti ce pola godineTi kupi tog jednog piceka, a ja ti jednog svog pokljanjam ! Isto ispeci jednog i drugog pa buš se sam uvjeril u čemu je razlika.
Nisi pobio ni jednu moju tvrdnju .Ti kupi tog jednog piceka, a ja ti jednog svog pokljanjam ! Isto ispeci jednog i drugog pa buš se sam uvjeril u čemu je razlika.
Dobro jutro. Da te ispravim , uopće neće rasti jer će krepat. Strašne li stvari stavit ih tjedan dana pred klanje na šrot. Nešto kao pušać koji već tjedan dana nakon dvadeset godina nije zapalio.Ma lupetate gluposti,odhrani to isto pile bez grama smjese,supera rasti ce pola godine
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Prijatelju za kokoši i piliče sam profesor,o tovu pilica ste napravili sveto pismo cast pojedincimaDobro jutro. Da te ispravim , uopće neće rasti jer će krepat. Strašne li stvari stavit ih tjedan dana pred klanje na šrot. Nešto kao pušać koji već tjedan dana nakon dvadeset godina nije zapalio.
Slično je i sa takozvanim domačim jajima. Nesilice u gajbama hranjene u podrumu smjesom. Valjda su domača jer su kokoši doma u gajbama ili možda jer su hranjena domačom smjesom ili jer su iz hrvatskih gajbi i smjese a ne iz uvoza.
Razlika je mala ili nikakva , još su njihovi zdraviji jer znaju sa kemikalijama i imaju higijenu i inspekcijski nadzor.Ti kupi tog jednog piceka, a ja ti jednog svog pokljanjam ! Isto ispeci jednog i drugog pa buš se sam uvjeril u čemu je razlika.
Nisam znao da postoje profesori koji predaju kokošima i pilićima . Gdje si stekao diplomu. Ako želiš sa mnom o Svetom Pismu , možemo jer tu sam doma. Gospodin Bog sigurno ništa nije stvarao u inkubatoru niti želi da se trujemo.Prijatelju za kokoši i piliče sam profesor,o tovu pilica ste napravili sveto pismo cast pojedincima
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Izgleda da si plitak za ovu temu,ne izokrečem rijeci kao ti,a o Bogu nije bilo riječi profesor sam za tebe jer za razliku od tebe imam prakse u tom poslu..po citanju vaših postova ljudi bi trebali živjeti od zraka...zašto ga kupuješ ako ga Bog nije stvorioNisam znao da postoje profesori koji predaju kokošima i pilićima . Gdje si stekao diplomu. Ako želiš sa mnom o Svetom Pismu , možemo jer tu sam doma. Gospodin Bog sigurno ništa nije stvarao u inkubatoru niti želi da se trujemo.