NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,597
Kumu je puknila prednja felga na 360. Ali zato sto je zaronio sa 50 metara visine [emoji29]
Zgzac jednostavno puca,tebi vjerojatno nebu,jerne radis puno.
Na 335i 360 prednje felge,los materijal.
Da o skoku cijena Vladimiraca, zbog Savorisove ekipe i ne spominjem.:icon_winkle:
Ako možeš malo detaljnije objasnit te razlike, meni treba traktor za obradit 2 hektara zemlje, pola hektara voćnjaka i nešto drva iz šume da si dovezem, a cijena ovog ursusa mi je taman negdje u okviru mojih mogućnosti da se ne zadužujem.
Dosada sam koristio IMT 539 pa me zanimaju razlike, ne mislim još kupovati, možda u proljeće, ako netko može napisati koja je razlika, zašto je IMT toliko skuplji?
uzmi ursus nebuš požalil ja sam imal maloga 335 možda je sporiji i ima sam dva klipa al on povleče i težak je povleče dok treba v šumi je tenk naspram imt 533 i 539 z 1x16 plugom ora bez brige i solidno vuče tanjurače 20 diski kočnice nikad problema a ni s njim kaj se tiče mašine nije bilo problema imali samo ga 15 godina posle ga nasljedil uni 445 .al velim ne zovu ga bezveze malo medo ja znam kaj mali medo može dok je koga trebalo iti izlačit medo ih je sve izvukel a kad je nekaj jako teškoga ne mogel povući samo prva spora i mic po mic on je to povukel