Kad već kosiš previsoku travu, i ideš dvaput, onda ostavi prvi put kosište u skroz podignutom položaju, a drugi put spušteno "na mjeru".... Trava je bila malo prevelika, ali htjel sam isprobati kak to funkcionira kad je malo veća i nije bilo većih problema, neke dijelove je trebalo 2-3 put proći...
Nemreš se s tim tak lako prehititi, jer najviše težište je tvoja rit : a nju lako prebaciš kam treba. Sam da malo uloviš grifaNa žalost, jedan brijeg koji sam mislio kosititi sa tim mislim da nebude išlo, strmo je ipak malo previše, odnosno veći problem je i bočni nagib, pa se nema smisla igrati sa tim. Predraga mi je kosilica pa da se prevrne i potrga nekaj.
Je, je. Buš se predomislil kad buš kupoval (idući put) benzin. Taj motor nije baš šparan, no sreća je kaj ima samo 1 galon (4 litre) rezervar, pa misliš da malo troši. Na mojem je 3gal (12 litri), pa je velika cifra za dotankati ga... Nisam mislio da ću ikad izjaviti "da bar trava raste brže", haha!
Mislim da je obratno. S vremenom se navikneš na buku, pa nikaj ne čuješ.e jabi ga , novo je novo .,.kad je staro uha su ti stalno ko u zeca
Pozdrav svima! Pročitao sam gotovo svaku stranicu ove teme i puno puno hvala svima koji su komentirali, postavljali pitanja, pisali odgovore itd. Od danas sam ponosni vlasnik MTD LG 200 H kosilice (doduše još uvijek čekam dostavu).
S obzirom da imam par dijelova oko kuće sa nagibima od oko 20%, mislim da je ovo dobar izbor, ali zanimaju me tri stvari:
1) Kakva je situacija ako je nagib mrvicu veći, jer malo mi je teško točno procjeniti - da li u tom slučaju mogu eventualno samo u jednom smjeru kositi (prema dolje), pa se vraćati natrag gore bez košenja)?
2) Da li se mogu sa tim voziti po cesti od kuće do livade? Znači par stotinjak metara, nebi trebalo biti problema po asfaltu?
3) Kako sam kupio putem web shopa, nisam dobio nikakve upute za korištenje, pa me zanima kakav je postupak na početku, prije i poslije prvog košenja (cca 1-2h duljine)? Dolijati ulje, benzin, pa kasnije provjeriti itd?
Hvala još jednom, da nije bilo ovog foruma i komentara (pa i slika!), nebi ni bilo ove moje kupnje.