• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorska kosilica ili traktorčić

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,415
Obavi servis, za svaki slučaj, samo donesi ulje ;)

Ako misliš na one traaktorske gume koje idu na te široke felge, najdi negdje na oglasima kompletne kotače.

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
940
Juče sam kosio nekih 3 sata bez ikakvih problema kao i prethodne tri godine, medjutim, juče se i pojavio prvi problem! Naime, kosiste je ostalo u jednom polozaju, nece ni gore ni dolje. Obzirom da je poceo padati mrak kad sam zavrsio posao a i bio sam umoran nijesam uspio vidjeti o cemu se tacno radi, vidio sam samo da ona poluga ručke radi, tj zateze sajlu, ali ocigledno je negdje "dolje" problem. Je li imao neko slican problem na svojoj kosacici?

Prilozi

• 845.jpg
    845.jpg
    32.7 KB · Pregleda: 6

Najnoviji postovi

Na vrh