Da. Uhvatih jedan krug 😊 dobar stroj na prvu loptu... Medjutim, kad stanem da je stavim u ler malo teze ide rucica . Zvao sam servisera, kaze da je normalno prvih nekoliko sati, kasnije ce ici lakse. Znaci kad prvi put ubacim u brzinu sve je ok, ali kad stanem da izbacim rucka teze ide...ali nadam se da ce to biti ok..Peerless getriba?
Kvačilo ne odvaja...smješno jer ga nema u obliku kako ga poznajemo ali je tak.Da. Uhvatih jedan krug 😊 dobar stroj na prvu loptu... Medjutim, kad stanem da je stavim u ler malo teze ide rucica . Zvao sam servisera, kaze da je normalno prvih nekoliko sati, kasnije ce ici lakse. Znaci kad prvi put ubacim u brzinu sve je ok, ali kad stanem da izbacim rucka teze ide...ali nadam se da ce to biti ok..
ne, kao što rekoh, kad startujem masinu, pritisnem papucicu, lagano se ubaca u koju god hocu brzinu, medjutim, kad cu da stanem i izbacim ide teze, kad je masina ugasena sve se normalno saltaJel krči kod ubacivanja u prvu brzinu?
dvije godine garancija, pa cemo vidjeti. On je rekao da nije nista "strasno" sto rucica mora malo jace da se povuce kad cu da izbacim iz brzine...Standardna priča servisera
Tako ti je i kod mene na MTDu, naročito ako si na nekoj uzbrdici, neka te to ne brine.medjutim, kad cu da stanem i izbacim ide teze, kad je masina ugasena sve se normalno salta