• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorska kosilica ili traktorčić

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
2 honde civic
Honda accord
Honda crv
Suzuki Vitara
Suzuki samurai
Suzuki sx4

Nisam ja tako nešto nikad stavio u auto 🤣

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ako su bili rađeni za europsko tržište a vjerojatno jesu, onda ih nisi ni trebao stavljati.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Ti akumulatori za azijska vozila su isti kao ovi drugi,ali imaju izvučene polove ,jer se na nekima neda prikopčati plus klema jer bude "veća",ima na njoj razvod

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Stric mi ima Al-Ko traktorsku kosilicu 9.5kw, i pojavio se problem "neće da upali". Znači tako teško vrti da je to nevjerovatno, akumulator je pun, ali bas teško vrti, kao da je potpuno prazan. Prilikom verglanja se čuju detonacije... E sad, s obzirom da nemam iskustva sa traktorskim kosacicama puno, zanima me vaše mišljenje. Šta može biti problem, da nije dekompresor na bregastoj?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
A ventili, meni kad Mtd nije htio upaliti, ventile je trebalo poštelati?

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Pa pretpostavljam da su ili oni ili dekompresor... Javljam kad "majstor" otkloni kvar...

Sini

Član
Tu od
20 Ožu 2011
Poruka
65
Al-Ko kosilice imaju Loncin motore, a oni imaju loše anlasere koji vole probiti na namotaj ima rotora. Nedavno sam na jednoj imao taj slučaj. Jedva vrti ili ne vrti i odmah je vruć. Ako je tako i kod vas slučaj onda je riknul anlaser. Novi je u Trgo-agenciji 78 eurića.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh