drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,732
Velika, heh!
I dupla, prvo kroz mjenjač, a onda preko lanca.
I dupla, prvo kroz mjenjač, a onda preko lanca.
Koliko se meni cini ovaj Plus je zestok igrac.....baci kao ideju pa se usuti,pa sutradan opet isto a najgore sto se vi palite na to.....
Jos nista nije iznio konkretno,ili neki njegov pokusaj,makar i neuspio
- Koje su prednosti (ili mane) lančanog prijenosa u odnosu na remenski prijenos za frezu?
- Zašto remenski prijenos na frezi ne bi bio efikasan (ili bi mogao biti)?
- Da li je za kvalitetu i dubinu frezanja vama bitnija bitna težina samog priključka, freze, ili je za to zaslužno njezino konstruktivno rješenje?
Kolega savoris ne boj se ne ugrožavam te ničime, uh kako ste se uznemirili kao da je jastreb došao u Vaš kokošinjac znači tu vrijedi novi si šuti i ne talasaj :icon_weed:Da nije baš tako kao što ti kažeš ajde ti onda nama (meni) odgovori na ista ova pitanja samo drugačije postavljena.
-Koje su prednosti (ili mane) remenskog prenosa u odnosu na lančani ili zupčanički , (konkretno na frezi) ?
-Zašto lanac nije efikasan (ili zupčanici) ?
-Dali ti misliš da bi traktor uspješno mogao da nosi frezu koja je toliko teška da sa svojom težinom ide u zemlju zanemarujuču njeno konstruktivno rješenje?
Ja vjerujem za zupčasti remen može prenjet tu silu,ako je montiran kao na razvodu paljenja,sa natezačem da piga remen prema remenici.