Onda kada ti ponestane argumenata naravno da nemaš potrebu tipkati.
I meni je ideja biciklom otići na mjesec.
Putovati biciklom na mjesec je vrlo neozbiljno za godinu 2016., ali ako time želiš omalovažavati - tvoja slabost.
Za "prijenos snage u tehničkim rješenjima" ja imam toliko kojekakvih kvalitetnih argumenata koliko ti doista nisi spreman konzumirati i analizirati, molim te nemoj donositi brzoplete i olake svoje stavove što ja znam ili ne znam.
Ostavi ti mene u mojem neznanju, radije shvati osnovnu poantu mojih pitanja. Ja se prema tebi od prvoga trena odnosim vrlo korektno i kolegijalno.
Vidim ja da nisi ti naučen da tvoja nije zadnja, to je izgleda ovdje tvoj glavni problem. Meni ti to ne smeta.
Moglo bi se zaključiti da su pojedinci u blaženom neznanju ili nedovoljnom znanju, nastojali kanalizirati vodu samo na svoj mlin, "tamo gdje su doma", pa i nehotice preformulirati "moja nazovimo ih pitanja" i "dodatak temi za razmišljanje". Ti si također tako postupio i pristupio.
Da li sam ja izričito nekoga silio da mora upotrijebiti remenski prijenos ili sam predložio da se proanaliziraju i usporede karakteristike remenskog i lančanog prijenosa?
Nemam ništa protiv ako je za 99,99% ovdje lanac jedino rješenje. Da li to istovremeno znači da se ne smije lančani prijenos usporediti s remenskim? Kolega ovo je forum, a ti njegov super moderator. Prihvati različitosti u idejama, nove teme, dopusti da se probaju proširiti vidici.
Ovo mi jako sliči na svojevrsni "majstorski" šok dok su na naše prostore došli prvi križni šarafcigeri i šarafi sa takvim glavama. Kako ih sve nisu nazivali, Filips šarafi, pa američki, pa ovakvi pa onakvi, a danas je to obični svakodnevni šaraf.