- Tu od
- 14 Pro 2007
- Poruka
- 12,155
Eto usled nedostatka finasija u kombinaciji sa onim što se nudi na tržištu zbog nemoći i nezadovoljstva natjerah sam sebe da napravim jednu ''laku'' frezu koja i neće biti tako laka.
Zamišljena je da bude nešto između AT20 i AT30 ako poredimo sa gramipom.
Može da ima 4 ili 6 noževa po glavi , širina je 165cm tek da zaklopi manje traktore tipa vladimirac i 539.
ležajevi su 6308 a osovina je cijev Fi60mm debljine stijenke 10mm.
Reduktor je od neke traktorske šajbe redukcije 1:1,6 a dotjerivanje redukcije ću uraditi lančanicima pa će ukupna biti oko 1:2,5.
Lanac će biti 12B2 dvoredni , mislim da će biti dovoljan jer će lančanici biti sa malo više zuba.
Ove poprečne cijevi su 60X60X4mm.
Bočne strane od 6mm lima.
Slika više će da bude u toku radova jer slikam telefonom pa samo po danu može da se slika.
Zamišljena je da bude nešto između AT20 i AT30 ako poredimo sa gramipom.
Može da ima 4 ili 6 noževa po glavi , širina je 165cm tek da zaklopi manje traktore tipa vladimirac i 539.
ležajevi su 6308 a osovina je cijev Fi60mm debljine stijenke 10mm.
Reduktor je od neke traktorske šajbe redukcije 1:1,6 a dotjerivanje redukcije ću uraditi lančanicima pa će ukupna biti oko 1:2,5.
Lanac će biti 12B2 dvoredni , mislim da će biti dovoljan jer će lančanici biti sa malo više zuba.
Ove poprečne cijevi su 60X60X4mm.
Bočne strane od 6mm lima.
Slika više će da bude u toku radova jer slikam telefonom pa samo po danu može da se slika.