• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktorske FREZE

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Zatvorio sam brazdu gredom za ravnanje ali bilo je jako suho i tvrdo pa nisam baš bio zadovoljan, ali sad posle ove kiše s frezom je ispalo iznenađujuće dobro.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Eto... kad se najmanje nadas, ispadne najbolje !! Jel se moze sijati kod tebe ?

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Jučer oko 16 sati sam išao probat, na isfrezano što je stajalao cca 5-6 dana, posijao gore-dole i vratio se kući, sve se blato lijepilo, danas sam nakon podneva završio tu parcelu, i dalje se sije bez problema.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ja ne znam kad cu ??! Danas sam bil u vrtu i vrnul se van u carapama ( doslovno ).... Tak mi se blato zaljepilo na tene da sam ih moral izuti ....:icon_confused::(giggle):

Sve se bojim na njivu otic...

SavoI94

Član
Tu od
27 Tra 2013
Poruka
281
Dali je lanca oznake 20B slab da pogoni frezu sirine 130cm?
Motike bih stavio one kao na IMT 619.

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
ja sam nedavno uzimao noze za svoju maschio u messisa na velesajmu, nozevi su oko 55kn, al doduse to je najveci noz sta postoji 215x80x8mm

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
Iiiiiiiii tko je danas zdrobio frezu:icon_super::D: Taman kad sam izlazio s njive, sad imam vremena do drugog proljeća za slaganje:D: Dobro je izdržala, već 10 g. slušam kako neštp kucka u njoj, očito ju je dokrajčila ovogodišnja zapečena brazda. Freza je inače kao ZgŽac-ova, samo zelena. Gdje uopće ima dijelova za to?

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Pitaj @puknutog .... njemu stoji jedna pod sljivom i trune .... tak je barem natipkal !!

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
I ja sam gramipovu krstil,taman sam zavrtnjak isel,dojdem na cestu i padne desna ruka hidrulika dole...taj dan sam ponorel i zamrzel imt 540 do kraja

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Nisi ti zamrzel imt540 nego njegovu starost i neodrzavanje.:(wasntme)::(hi):

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Nije h tome problen,neudoban mi je,volan gore a gas dole,zic previsok,bučan s tom kabinom,deda misli da šraf samo s rukom stegneš :mur:
Za transport je majka,jak je i brz,frezu nije osetil,cak je deda delal s rotobranama pegoraro,ja to nisam mogel verovati dok mi to vlasnik njih nije rekel

[yt]https://www.youtube.com/watch?v=f1A2LNMhksw&list=UUwGOlluBA22ZaWY0ruMZa9g[/yt]

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,519
Tino, 540 a naročito 542 je puno bolji od 533/539, samo kaj ti to ne vjeruješ.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
ZJ, ajd 542, al 540 i 539 i nemaju neku razliku.....gume iste, jedino što možda 540 ima malo jaču hidrauliku i ništa više......i oba imaju 3 brzine.......a noviji 539 ima rotacionu pumpu......tu bi se ipak odlučio za 539......govorim o 540 sa imr motorom.......

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Bum ti slikal kad pem gore po tanjuraču.
mojeg dedeka ti ne zanima e se traktor muči ili ne,zato sam ja frezal tu sezonu jer ja to gledeti nemrem,on h ler gasu freza pa to nisu istine

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Frezati je jedno a raditi s RD je drugo, i bez obzira na slike ili kaj, nem nikad vjeroval da 540 može nekaj kvalitetno napraviti s RD (osim ako je 1.5 m). 585 s Maschio rd 2300 se muči, ja znam kak moj ide s Rd Maschio Diano 2500.., frezu puno lakše vuče, i to mislim na pravu frezu, al ovo za Imt je smiješno!:(giggle):

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
joooj sad bu opet oko RD-a ko i oko 533 i 12" plugom ....:icon_hang:

Najnoviji postovi

Na vrh