cabage
Aktivni član
- Tu od
- 1 Ožu 2008
- Poruka
- 2,462
115 konja koji se još uvijek dobro drže. A može raditi nekih 20 cm dubine bez brige, s novim noževima i dublje još, premda su i ovi još dosta dobri. Radio sam sada na full dubini, jest da sam sporije radio, nekih 3-4 na sat, no traktor nije pokazivao da mu je teško, niti na sluh niti na temperaturi. No ovdje sam zbilja želio odraditi kak se spada, plus bilo je relativno vlažno. Mislim da su optimalnim uvjetima može biti još samo bolje.
Vidio sam i ja to da se direktno sije u žetvene ostatke. To za sada neću isprobavati, no u planu mi je nakon sezone sve rastaviti i vidjeti u kakvom su stanju osnovni elementi. Ako je sve ok, izmijenit ću sve ležajeve i semeringe i pofarbati, možda staviti hidrolift gore i sijačicu, pa sijati rauolu direktno iza salate, kupusa...
Vidio sam i ja to da se direktno sije u žetvene ostatke. To za sada neću isprobavati, no u planu mi je nakon sezone sve rastaviti i vidjeti u kakvom su stanju osnovni elementi. Ako je sve ok, izmijenit ću sve ležajeve i semeringe i pofarbati, možda staviti hidrolift gore i sijačicu, pa sijati rauolu direktno iza salate, kupusa...