Budem onda malo više napumpao. Jedini je problem kod ovih dok su iznad 1.2 po zemlji u brijegu jako slabo kopaju i nikak se ne drži prednji kraj…mislim da moram prejti na radijalne1.2 mi se čini malo za asfalt.
Meni pise 1.8 za stražnje, 2.0 za prednje
Gume se pumpaju prema opterećenju (i prema brzini), a ne prema vrsti podloge. Kada si u transportu, na asfaltu, a imaš zakačeno nošeno oruđe onda je na prednjoj osovini obično manje opterećenje nego kada si sa oruđem u radu (kada je oruđe spušteno na zemlju u radnom položaju).1.2 mi se čini malo za asfalt.
Meni pise 1.8 za stražnje, 2.0 za prednje
Uvjeti rada | Pritisak (radijalne gume) |
---|---|
Rad na polju | 0.8 – 1.2 bara |
Rad na putu | 1.4 – 2.0 bara |
Teško oranje | 1.0 – 1.2 bara |
Laki transport | 1.6 – 2.0 bara |
Zanimljiva postavka, sve pogrešno postavljeno. Ne duva se guma prema podlozi već prema njezinom osovinskom pritisku, može i nemora da se prilagodi podlozi. Traktor vuče 3 dvoosovinke prikolice sa teretom, jel to laki ili teški transport, koliki je dodatni osovinski pritisak iznad mase traktora??. Ali šta znači osovinski pritisak, kako se mijenja i kolika može biti razlika u tom. Težina traktora, težina traktora i lako nosivog priključka, težina traktora i nošenje teškog priključka, vuča jednoosovinke prikolice kada teret koji "nosi" ( pola ukupnog tereta koji se nalazi na prikolici) prelazi masu traktora i time opterećuje traktorsku osovinu za više od 50%.. Samo neke stavke gdje se različito raspoređuje težina. Prema osovinskom opterećenju se prilagođava pritisak u gumama.Pritisak guma na traktoru se određuje prema uvjetima rada. Ovisi da li se radi o poslovima na polju ili o transportu na cesti. To onda znači da se pritisak prilagođava i podlozi po kojoj se traktor kreće. Ako traktor npr. radi na zemlji teške poslove poput oranja ili podrivanja onda se pritisak dodatno smanjuje da prianjanje guma za podlogu, a time i vučna sila, bude što veće.
Primeri tipičnog pritiska:
Uvjeti rada Pritisak (radijalne gume) Rad na polju 0.8 – 1.2 bara Rad na putu 1.4 – 2.0 bara Teško oranje 1.0 – 1.2 bara Laki transport 1.6 – 2.0 bara