powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
ma super odradjeno, ali ipak bih ja stavio jedno kacanje visocije. Koji je ovo traktor, koja je pumpa, koliki protok imas, ima li neki video.
Prednost mu je i kod bocnog kopanja, manja vjerojatnost za prekretanje traktora
A za ova 4 bolcna je bas svejedno kako su oni postavljeni, ovako je jos najbolje
Mozes zavariti trokut, jednu stranicu stavis izmedu plocevina za poteznicu, pricvrstis sa 2 ili 4 bolcna na krajevima gore i dolje, a treci cosak na stroj tamo di kopcas toplinkpowershift kaže:ja kad oslonim tezinu traktora na stroj, a ima je par tona, plus tezina stroja, ne vjerujem da ce bii problem izvrtanja, ali opet normalno da ne treba izvlaciti max, samo da ja rijesim kacanje, a mogu gornje kacanje da stavim jos dva paralelna kacanja na nosace kabine, lijevo idesno, pa na stroj, tako da bih imao na sredini dv toplinka i ova dva pored tockova, ukrute poluga i nema da mrden, abryo bi se sve montiralo, max. 5 min yakacena i pumpa i sve.
Zar rovokopac moze dohvatiti kacnje, ne smetaju mu gume, posto mi se cini da je prilicno kratko od kacanja na traktor do kacanja na stroj.