Kakva su iskustva sa ovim trimerom iz Lidl a (koji je u najavi
za 04.08.). Ako ga tko koristi duže vremena ?:icon_pray:
Lidl - trimer 1 - 999 kn, trenutno nije na akciji.
Ovaj od prije 4 godine je ovih dana otkazao poslušnost.
Bio je prije par tjedana na (neovlaštenom) servisu, membrana zamijenjena i propuhan filter goriva (u rezervoaru).
Pokosio još par puta i ka bum. Prije kraja čuo se neki metalni zvuk. Nema kopresije, trebalo bi dijelove nabavljat, a ne znam koliko se to isplati.
Mislim da ne.
Da ne bi krivo shvatili, ja preporučam taj trimer.
4 godine.....250 kn/godišnje za trimer je odlično.
Malo je teži ali ručke za držanje su ergonomske, rastavlja se u dva dijela.
Snage ima, hm, ajmo ovak. Trava u voćnjaku se kosi dva puta godišnje, bez ikakvih problema.
Lidl trimer 2 - trenutno na akciji
Ovaj pak na akciji nisam skoro ništa koristio,malo živicu orezivao i nešto sitno trimao zadnjih godinu dana. Fora su ti priključci, rezao sam i grane voćaka, fora.
Recimo ovaj za živicu s dodatnom cijevi šiša metar višu živicu od klasične Husquarne (koju imam).Problem je što teško pali, a i treba ti snaga da ga upališ, dosta je nezgodan po tom pitanju. Sad pak neće palit, a račun je "fala Bogu" izblijedio budući da ga ja stari držao u novčaniku.
E sad, ovaj "novi" je rano počeo zezati ali ekipa iz Lidla je obećala pomoći.
Nemam pojma kak, stari je rekao da ima racun ali se na njemu ništa ne vidi pa su oni rekli potraziti po ne znam čemu, uglavnom vjerujem da ce priznati garanciju.Evo sad sam se čuo, priznali su garanciju u trimer je na servisu,
Ostalo vezano uz Lidl:
Stvar je Lidla što kod njih nikad nema problema kod reklamacija.
Odneses stroj u Lidl, oni ga otpreme u servis. Za dva tjedna ili ti poprave ili ti daju novi stroj.
Recimo električnu kopačicu (599kn ak se ne varam) koja mi je vrisnula nakon 2 godine i 364 dana sam odnio u Lidl.
Za dva tjedna sam dobio novu.
Potopna pumpa (399kn) vrisnula nakon 2 godine ispumpavanja septičke.
Nakon reklamacije dobio novu, dura već dvije godine.
Garancija tri ili još bolje 5 godina je zakon.
Bauhaus recimo ima 5 godina za svoje brandove.