A kaj ti treba tako jaki trimer?Pozdrav svima! Ima li ko iskustva sa trimerima Active brutale 6.5.
Trimer ACTIVE 6.5 BRUTALE - Plinara Baderna
NAJJAČI TRIMER NA TRŽIŠTU! Trimer ACTIVE 6.5 BRUTALE 4.5KSplinara-baderna.hr
Radi se o navodno najjačem trimeru na trzistu po pristojnoj cijeni. 62 kubika 4.5 ks, navodno talijanski stroj.
Ima li ka tko i kakva su iskustva?
A kaj ti treba tako jaki trimer?
Za te novce kupiš husqvarnu 535, stihl fs240, oleo mac bc430, kawasaki tj 45, honda umk 435, makita em4350, echo srm 420...
Svi ti trimeri su puno svjetlosnih godina bolji i kvalitetniji, na papiru imaju manje konja, ali vjerujem da je u praksi drugačije. Više od 5000kn dati za noname marku upitne kvalitete nije baš pametno, da je to do 1500kn ok, ali ovoliko....
Imam je i ja,kud ćeš jači stroj od nje . Ne znam kakvu to ti travu imaš,ova moja se još nije zagrcnula u nikakvoj traviImam Husqvarna 143 R2 i prezadoboljan sam. . Ali bi mi dobro došao jači stroj .
I ja imam Kawasaki TJ 45E već više od 10-tak godina. Puno delam s njim, ali još nije bilo ni jednog problema. Točim, podmažem, počistim i ide. Mijenjal sam samo glavu u koju ide flaks jer su se potrošile ušice. Kaj japanac napravi to i traje, nemam zamjerke.Moj prijatelj ima Kawasaki TJ 45 E 1.9 ks, kosi oko 4000 borova ! Veli da ju nemre zagutiti ! Prije toga je zništil Stihla i Husquarnu ali japanca nemre ! Ja mu vjerujem , kaj drugo ! 😊🤔
😂😂🍻🍻Kupiš dvije. Obicno je to onda dobra kupovina.
Barem sam ja takve sreče.
Riknula guma na vratima veš mašine, kupim novu kad i ona bušna kroz koji mjesec.
Sljedeči put ja uzmem dvije, eno ona jedna nova nakon pet godina još negdje u ormaru ceka.
Bilp je nekad pri Česiju rezervne mesingane okrugle ušice za kupiti ! Isto tako poluokruglih aluminijskih 😊. Ja isto imam Kawasakija TJ 45 E i vjerujem da bu trajala 20 godina. Imam ju leto dana i 2 put sam ju vužgal i sad je na stalku i krasi mi garažu 😊😊I ja imam Kawasaki TJ 45E već više od 10-tak godina. Puno delam s njim, ali još nije bilo ni jednog problema. Točim, podmažem, počistim i ide. Mijenjal sam samo glavu u koju ide flaks jer su se potrošile ušice. Kaj japanac napravi to i traje, nemam zamjerke.
Mislim da je...kad ga toliko hvaleMisliš da je stihl bolji 😁?
Ako imaš 335,uzmi 545 i miran si 10 godina minimalno