Sa trimerom sam dobio ovakvu glavu, prvu godinu nisam imao problema sa špagom(nit/flaks/silk....) Core Cut 2,7mm
Slijedeće godine su krenuli problemi, ljepljenje i pucanje niti svako malo, mjenjao niti ne znam ni sam koliko vrsta i nije pomagalo. nekad čim namotam, nekada nakon istroši skoro sve pa tek pri kraju se zalijepi ali je bilo previše iritantno pa kupio neku sličnu
Sa njom od početka, stalno pucala nit, eventualno ako svakih minutu da pustim da se izvuče onda ne, ali nakon nekog vremena postane predugačka nit da trimer ne može vrtjeti
nedavno kupio nekakvu sličnu ovoj, navodno rumunjska proiizvodnja, kosio ono što sam postavio slike neki dan, trava cca 50-60 cm, polegnuta, gore suha na zemlji polu trula, kopriva, bazga(mlada) potrošio 8-9 rezervara/litara goriva a da niti jednom nije puknula nit..kosim i dalje sa Hq core cut 2,7mm
Sada, naručio sam Hq T35 glavu pa ću vidjeti kako će biti sa njom, inače znao sam namakati u vodi one za koje je proizvođač naveo da je poćeljno, isto mi se događalo i namočena i suha nit jednako se topila/lijepila u gllavi i jednako pucala