pozdrav, na koji način si uvezao trimer iz BiH?Prodao sam FR410 i uzeo novi FS250 (uvoz iz BIH).
Trimer je poprilično jak i lagan, prvi dojmovi su odlični. Iako nema antivibracijski dio u 4 točke jako malo trese za ruke (otprilike kao 545RX).
Uz FS461 bit će odličan za kosine jer je lagan i jak.
Razmišljao sam o novim FS120 2mix ili FS235 i u razgovoru s ljudima koji servisiraju i rade s takvim trimerima odlučio sam se za FS250 (ista konstrukcija kao stari FS120 samo jači).
evo da nastavim:Ima itko iskustva sa AL-KO BC500B, da li je kvalitetniji od onih MIDORI sa fejsa, za tasta, po selskom dvorištu i u vočnjaku uz kuču, isplati se potrošiti 180 eura, da je robusna, neće biti opterečenja u košnji ali da je barem pouzana u paljenju ,mogučnost servisiranja i izdržljiv 5~6 godina
A ja mislil da je FS461 ko Lada...3. Jebote što voli piti gorivo za razliku od moje 535...
Istina, sad su kineske, nije više "EM Original"4. Plastike mi se čine puno jadnije nego na starim modelima.
Ne bu škodilo ako ga namočiš. Možda se iznenadiš5. Ma kaki klinac voda, stari silk itd. Silk star 5 godina na spuli 250m.. Stajao u šupi. Isto tjera ko i prvog dana. Nit puca nit se lijepi.
Još si mlad. Budeš...I ne osjetim baš tu razliku u težini...
Nekako puno tih "Ali" 😅 😅Evo danas sam uhvatio svetu nedjelju da se malo posvetim šikarama, rubovima i travuljagama...
Ništa strašno. Nekih 7 litara goriva na Vary f550 s novim loncin 224ccm motorom i 3 rezervara na HQ545...
Kosio sam s Oregon duo line 3.0mm i sa Stihl običnim 3.0mm silkom.
Par utisaka...
1. Malo mi je žao što nisam kao i @Ghost uzeo 555... Nije da mi je falilo snage, ali.. Ali... Jebemu 😅😂
Ali sve u svemu. Stroj je vrhunski.. I ne osjetim baš tu razliku u težini...