seljačić
Aktivni član
- Tu od
- 8 Velj 2009
- Poruka
- 2,154
jaguar kaže:Evo da se malo ja prikljucim ovoj temi do pre 2 godine sam imao stilov trimer pa mi je doso do kraja trebala je generalka.Nisam hteo da je radim kupio sam Wilager trimer da probam.I mnogo sam se iznenadio tom masinom Imam ih sad dva jednom je dve godine jako sam zadovoljan mozda mi necete verovati jos ni jedan se nije kvario a godisnje pokoci oko 15h povrsine nije sala odrzavam kod kosije bastu sa lesnikom povrsine 2.5 hektara u proseku 5 puta godisnje kosim.
Silik ne upotrebljavam nikako samo kod mene po dvoristu sve sa nozevima kosim imam dve vrste nozeva jedan je debljine 3mm i sa njim krcim medje trnje zivicu i sve ostalo sto je krupno seko sam sa time bagrenovo rastinje do 2cm debljine.Travu kad kosim koristim tanki noz trokraki 1mm debljina obavezno nosim naocare za sunce sto providnije.On je snage 0.9kw kosta sad 15000 sto znaci da za jedan stilov mogu kupiti cetiri ova delovi su jevtini.Jedno kosenje te baste ga otplati celog pa sami vidite staje sad bolje mada po meni stihl je samo na glasu ostalo nista.
koliko dugo si koristio stihlov trimer? koliko je radio kod tebe do generalke?