Spominje se garancija, jako važna stavka u cijeni stroja, jel tko reklamirao makitu nakon dvijeipol godine korištenja, pitam zato jer sam kupio najslabiju i najjeftiniju makitu em2600u, stroj radi bez problema ko zmaj.
Istinaibog da nisam od jednom u komadu radio duže od dva rezervoara, sa dva rezervoara mi obavi sav posao za koji je kupljena, najbitnija stavka je garancija od tri godine a platil sam je cca.1800 kuma sa dvije flaks glave i metalnim četverokrakim nožem (1650 trimer paket+160 dodatna"normalna" glava /ultra auto 4y/ u smislu mijenjanja flaksa + nekakva metalna zaštita /original je plastika/ za puž-getribu flaks glave u ssm izvedbi-prekopiral sa skupljih flakserica) :8): .
Dakle sama flakserica bi vrijedila 550 kuna po godini dok je pod garancijom, meni se čini skroz pristojno a dela ko zmaj ,e sad ako je takva ili još i bolja ona kineskinja od 5,5 konja sa hrpom dodataka i sve to za 450 kuna (na akciji) na godinu dana onda sam popišal dost penezof, kak čitam ove štilovke do 1,5 konja su jako skupe a garancija je koliko ono, al tri godine garant nije , tu tek dolazi nesrazmjer plačenog i dobivenog, ništa mi nije jasno jer ovdje na forumu se priča ili o skupim strojevima ili malo manje o kineskinjama za 500 kuma (kad nije akcija), one neke sredine baš i nema-ja sem totalno zbunjen :biggrin: