dečki ja koristim i 2,4 i 2,7 na makitinih 1,2ks, ovisno jeli trava malo veća ili još malo veča, nema problema sa tom veličinom flaksa na 1,2ks, ali eto dobio na poklon 3,0 i činio mi se malo predebel za moju flaksericu, da ne napravim kakvo sranje njegovom uporabom ja sam lijepo pital ovdje za savjet-bolje učiti na tuđim greškama jel tak, dobil ga i ono naj važnije tak sam i napravil prema savjetu, otišao u lokalnu trgovinu i zamolio zamjenu 3,0 za 2,4 istog jer 2,7 osim nekog kineskog nisu imali a kineza 2,7 nis štel,trgovac uslužan i napravio traženu zamjenu, ja danas flaksal i potrošil svih 15 metri 2,4 flaksa uz 2,4 litre mješavine malčanjem trave po dvotištu i bližoj okolini do zemlje tj. na 0 tak da je ostala siva površina, nisam pogodil kamenjem ni jednog traktoristu na cesti a ni susjedu nisam razbil prozor, po čubi sa sam par puta dobil manjim kamenčićem isto kak i po licu jer nemam zaštitnog vizira nek samo naočale a tog malog kamenja je bilo milijun, uglavnom ostajem pri provjerenim dimenzijama flaksa 2,4mm i 2,7 mm, dečki još jen put svima fala i preporuka drugim korisnicima da do 1,2ks snage flakserice koriste maksimalno 2,7mm flaks!