Postovanje..... Zanima me jeste zadovoljni sa svojim trimerom... Namjeravam kupiti husqvarna 535rxt...molim vase mišljenje i iskustvaView attachment 25487 View attachment 25488
Plaćen 4702kn, za gotovinu.535 RXT
Odličan stroj po snazi a i udobnost u radu. Koje ulje mi preporučujute razradio sam ga sa husqwarna LS+ neznam da ostanem na tom ulju ili bi bolje bilo XP?
Pozdrav. Itekako sam zadovoljan stroj kosi sve što mu se nađe na putu samo gas i udri. Preporučam da se obavezno koristi husqwarna ulje ls+ jer nije baš tako jeftin trimer da bi ga tjerali na jeftino ulje ako želite da vas služi. Vidim da je kod Blažević trgovine za keš oko 4500 na akciji pa ga se isplati uzeti. Vrlo ugodan za rad nije težak a snage sasvim dovoljno. Samo ga pravilno razraditi i uživancija u radu sa sposobnim strojem. Flaks 2,7 najbolje mu odgovara.Postovanje..... Zanima me jeste zadovoljni sa svojim trimerom... Namjeravam kupiti husqvarna 535rxt...molim vase mišljenje i iskustva
Pozdrav, imam Husqvarnu 545Rx. Uz to imam kod roditelja Stihl FS450 i FS350. Radio sam i s Makitom DBC4510 (Dolmar).Postovanje..... Zanima me jeste zadovoljni sa svojim trimerom... Namjeravam kupiti husqvarna 535rxt...molim vase mišljenje i iskustva
Hvala... U dvoumici sam izmedju H535 RXT ili Stihl fs 235
Bolji je 535 RXT ima antivibraciju a 235 nema i mrvicu jači 535.
Zaboravio sam dodati da 235 spada u klasu poluprofesionalnih trimera a 535 je profesionalni osobno sam se dvoumio oko 235 i 535 no prevagnulo je to što kod stihla se mora ključem odpustit vijke da bi se podesilo ručke a huskvarna ima jedan vijak koji rukom odpustite u radu i podesite ručke kako vam odgovara dakle jednostavnije i brže a i antivibracijski sustav je od pomoći dok ga 235 nema.Bolji je 535 RXT ima antivibraciju a 235 nema i mrvicu jači 535.
Hvala vam na odgovoru.... U planu mi je kupiti dobar stroj i da traje..... Nemam ja puno za trimerati. Malo oko kuce i oko voćki... A sa husqwarna se nisam susreo pa me zanimaju misljenja i iskustvaZaboravio sam dodati da 235 spada u klasu poluprofesionalnih trimera a 535 je profesionalni osobno sam se dvoumio oko 235 i 535 no prevagnulo je to što kod stihla se mora ključem odpustit vijke da bi se podesilo ručke a huskvarna ima jedan vijak koji rukom odpustite u radu i podesite ručke kako vam odgovara dakle jednostavnije i brže a i antivibracijski sustav je od pomoći dok ga 235 nema.