Štil je odličan za neke vikendaše kaj kose 2x godišnje po 20minuta.
Kupljenec, dojdi kod mene u Začretje da vidiš staru FS36, najmanju kaj je postojala jer za drugo nije bilo love 1994. godine i da vidiš kak ide ko raketa... pokosila je čuda, samo da spomenem vinograd od 3700 čokota, kosila od 1994. do 2008 okućnice, posuđivana rodbini, ma pitaj boga kaj sve ne... potrošila je sigurno 8 glavi...
Nije Stihl takvo smeće kak opisuješ, osobno nemam Husqu da bi mogal uspoređivati niti velim da je Husq za vikendaše, ali ja nikad sa nijednim stihlom nisam imal problema, a imam FS36, FS 50 (ista kao FS36 sa savinutom cijevi, ali 2018. godište, ide ko raketa) i otac ima FS 55 staru 8 godina. Nikakvog kvara. Susjed ima FS 45, staru 12 godina, prvi put bila kod servisera ovu godinu jer sam ga ja natjeral da zamijeni barem sviječicu, filter zraka i filter goriva i glavu .... tak da....
PS: Jačih flaxerica nemam, jer ih osobno mrzim i povraća mi se od njih, kod mene sve odrađuje samohodni Bertolini i to sve brege.
Malčer Bertolini BTS 80 samohodni je uređaj namjenjen za profesionalne korisnike. Agroopskrba Matej ovlašteni je Bertolini uvoznik za Hrvatsku.
www.agroopskrba-matej.hr
I to je grom i tu dileme nema.... od okretnosti i stabilnosti do snage.... da derem 60 cm travu i grmlje kad se zmisliš...
Prije toga Mio Honda 620 sa roto malčerom no nije baš za brege zbog visokog težišta, mala snaga, ne zamelje nek samo odreže itd... Ravnice odrađuje traktor s malčerom...
Flaxericu imamo samo za oko voćki, oko staza itd... a i to preuzima makita šišač na batrije 18 V jer mi flaxerica prska po fasadi i neznam kud sve ne. Jasno, servisiram ih sam redovito, govorim o osnovama tipa svijećice, glava, filteri benzina i zraka, šlaufići itd... a doktora nikad vidjele nisu...
Isto mi je sa Stihl pilama...nikad na servisu, od stare zvjerke 070, MS 290 do omiljene MS 661 sa dvije vodilice jedna krača jedna duža, ak postoji bolji grom od 661, danas ga kupujem samo donesi pa da vidimo