• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Trimeri

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,750
Da si se nagledal i da imaš iskustva nebi baljezgal gluposti, i pisal tj javljal se samo da mene isprovociraš. Pisal bi i daval savjete, ali pošto ti ne pišeš nego provociraš to ne pali to kod mene.
Ti si moja muza...:ppozdrav:.
 

imt539h555

Novi član
Tu od
15 Tra 2022
Poruka
8
View attachment 49773
Ovak izgleda klip kod ovako profesionalno riješenog filtera zraka.
Kupljenec, ti znaš reklamirati ono izvana, kaj svako vidi. A ja sam se nagledao strojeva iznutra više nego neki u katalogu.
Meni je ovo baš dobar savijet, vidi se i uzrok i posljedica, još je i potkrepljeno sa slikama.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,009
Da si se nagledal i da imaš iskustva nebi baljezgal gluposti, i pisal tj javljal se samo da mene isprovociraš. Pisal bi i daval savjete, ali pošto ti ne pišeš nego provociraš to ne pali to kod mene.
Ako neko baljezga gluposti več duže vreme onda si ti taj.
Jel ti znaš ko je @hodor
Jel znaš koliko je taj dečko savjeta dal forumašima u vezi popravaka tih malih motoriča?
Kolko ih je nekad prije dal, a i u drugoj turi?

E moj @Kupljenec taj dečko je više tih malih motora popravil nego kolko si ti puta za špagu potegnul
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
Pa nek je, kaj to mene briga? Kakve veze to ima? Pa svaki put me oće isprovocirat, svako ima pravo na svoje mišljene, niš ja ne baljezgam nego realno razmišljam. On se javi samo da me potkuri.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,009
Razlika između vas dvojice je kaj ti misliš i raspituješ se po dučanima a on razmišlja ogledavajuči unutrašnjost svojim rukama i takva iskustva djeli sa svima nama na forumu
 

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,895
@Kupljenec: Ako si se dao isprovocirati, a po tvojim riječima je i više nego očito, to znači da je čovjek koji ti je dao ispravan savjet ili ti je stao na žulj u pravu, samo ti to ne vidiš ili ne želiš shvatiti. U takvim situacijama: "Samokontrola je ključ a ti je nemaš". Ovdje ima puno forumaša koji u praksi znaju što učiniti i dijele korisne savjete, između ostalog i ja sam ih osobno podijelio, ali očito te nije briga, jer si iz nekog samo tebi znanog razloga iste ignorirao. U redu, to je tvoje pravo, no vjeruj, prkos i inat su najgori neprijatelji u životu. I još ću samo nešto reći: Ti si na ovom forumu kao stara knjiga koju su svi pročitali.
 

DadoPZ

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2011
Poruka
114
Husqvarna 323R kupljena 2008.g, do danas zamjenjen karburator, spojka i sajla gasa. Jako mala potrošnja, nenormalno lagan trimer, nije nešto jak ali je odrađivao i odrađuje vrhunski posao.

Husqvarna 535RXT kupljena ove godine. Nešto malo ozbiljniji stroj od trimera iznad. Odlični x balance tregeri. Nijansu manje vibracije od trimera iznad, ali ručke definitivno full promašaj. na 323r bolje smještene i nekako lakša upravljivost. Ali snaga je zato + za ovaj trimer

Uz kombinaciju ta dva trimera za veće i manje trave mislim da će me poslužiti još dugi niz godina. (cca 5000m2/mj)
 

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,596
Koiko znam (a ne znam puno) Oleo Mac ima klasične 2-taktne motore (dakle nije strato X-Torq ili 2-Mix), pa je jedno 30% rasipniji od Stihlovih ili Husqvarninih modela. Razmisli i o tome ;)

Obzirom da je mojoj Husqvarni 15-tak godina već, vrijeme je za zamjenu.
Rado bi probal FS360 i 460, da vidim jel (meni) bolji ili gorji od sadašnjeg trimera.
Ne znam baš da je toliko, neću tvrditi da ne troši više ali...ako je tako onda se sa Hq i Stihl ne isplati kirijati po rezervoaru
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,675
Pa ti bar imaš raznih H pila, pa usporedi starije i novije ;)
 

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,596
Sve su sa x-torq motorima, ali govorim o trimeru koji je OM a koji i ovako nikad dočekati da isprazni rezervar, dehidriram dok se on sjeti ugasiti :ppozdrav:
 

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,340
Moj Oleo mac trimer je star dvadeset godina i prezadovoljan sam sa njim, doduše drugi vlasnik sam al je stvarno u redu. Ima istog i tast i susjed i koliko znam nisu imali kvarove, jedino mi se čini da su dijelovi malo skupi za njih. Platio sam ventilator za njega negdje oko cca 500 kn, i to mi je do sad u nekih 7-8 godina koliko je kod mene jedini kvar. Potrošnju previše ne gledam jer ju nemam s nekim novim strojem za usporediti al ovaj kineski trimer koji sam kupio preko neta ne može mu biti niti sjena.
 

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,554
Ovaj trgovac drži samo Oleo Mac trimere, prije je držao i neke druge ali sada samo Oleo Mac.
Dva koja sam malo škicnuo pod br. 1 44 cm3 , 2,5 KS, težina 7,5 kg, cijena 449,00 eura.
Broj 2 iste zapremine i snage , težine nešto preko 8 kg, AV ručke bicikla, cijena nešto preko 500 eura.
IMG_20220519_145729[1].jpg
 

Najnoviji postovi

Na vrh